Ο Γιάννης Αϊβάζης κάνει εντατικές πρόβες για την πρεμιέρα του «Dancing with the stars III», το οποίο κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής. Ο επιτυχημένος ηθοποιός, σε μία από τις φιγούρες, δέχτηκε στο μάτι μία αγκωνιά από την παρτενέρ του, όμως δεν έχασε στιγμή το χιούμορ του: «Ελπίζω ότι την Κυριακή δεν θα με δείτε με μαυρισμένο μάτι αλλά μόνο με καρούμπαλο».

Έχει άγχος για τον πρώτο χορό; «Φοβάμαι να μην ξεχάσω τα βήματα! Αυτό είναι το μεγάλο μου άγχος, ιδίως όταν σε βλέπει τόσος κόσμος. Δεν έχω εμπειρία σε ballroom χορούς, ξέρω να χορεύω μόνο τον χορό του Ησαΐα. Μια εβδομάδα δεν είναι αρκετή για να μάθει κάνεις τη χορογραφία, κανονικά θέλει περίπου ένα μήνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχώς όμως που ο ηθοποιός έχει στο πλευρό την κατάλληλη παρτενέρ: «Η Ευτυχία φωνάζει πολύ. Όμως είναι πολύ καλό παιδί και εκπληκτική επαγγελματίας. Έχει μια απίστευτη μεταδοτικότητα αλλά εγώ δεν τα “παίρνω”. Πάντως, είμαστε ένα πολύ όμορφο ζευγάρι στην πίστα».

Όσο για το τι θα κάνει λίγο πριν από την πρεμιέρα: «Η Κυριακή αυτή θα είναι ένας Γολγοθάς. Το πρωί έχω να πάω στο studio του Dancing, να φύγω γρήγορα- γρήγορα να πάω στο πάρτι γενεθλίων της κόρης μου που γίνεται 4 ετών και στις 16.00 ξεκινάει ο πιο κρίσιμος αγώνας χάντμπολ της ομάδας μου, του Πανελληνίου. Να κάνω 60 λεπτά αγώνα και μετά το τέλος του πρέπει να πάω σφαίρα στο στούντιο για την πρεμιέρα».

Πηγή: fthis.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης