Τα καυτά μοντέλα της showbiz, η Κέιτ Μος και η Κάρα Ντελεβίν ήταν επίσημες προσκεκλημένες στο εντυπωσιακό γκαλά του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, που πραγματοποιήθηκε για να γιορτάσουν το έργο του νοσοκομείου Windsor Castle.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Οι επισκέπτες ήταν πολλοί και εκλεκτοί και γιόρτασαν πίνοντας σαμπάνια και τρώγοντας καναπεδάκια, όμως, στο πλευρό του πρίγκηπα Ουίλιαμ δεν ήταν η Δούκισσα του Cambridge, καθώς ο Πρίγκηπας παρευρέθηκε μόνος του στην εν λόγω εκδήλωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Ουίλιαμ συνομίλησε για αρκετή ώρα με τα διάσημα μοντέλα, ενώ οι κάμερες και οι παρευρισκόμενοι διέκριναν ότι υπήρξε μεταξύ της Κέιτ Μος και του διαδόχου του θρόνου ένα φλερτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα υπάρχει και βίντεο ντοκουμέντο όπου η Κέιτ Μος χαμογελάει ντροπαλά, αλλά με νόημα στον πρίγκηπα Ουίλιαμ ρωτώντας τον που είναι η σύζυγος του και αν θα έρθει.

Όταν ο Ουίλιαμ λέει ότι η Δούκισσα του Cambridge δεν θα έρθει στο γκαλά, το διάσημο μοντέλο απαντάει:«Τι κρίμα!» διατηρώντας πάντα την ίδια ερωτική διάθεση.

Επιμέλεια: Κατερίνα ΝΙνιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης