Το δικό του μήνυμα για τη στήριξη της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού Των Οστών «Όραμα Ελπίδας» έστειλε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να γίνουν δότες, στηρίζοντας αυτό το τόσο σημαντικό εγχείρημα.

«Είναι συγκλονιστικό κάποια στιγμή της ζωής σου να μπορείς να προσφέρεις την ίδια τη ζωή» δήλωσε ο Σάκης και αποκάλυψε πως έχουν ήδη γίνει δύο μεταμοσχεύσεις, καθώς βρέθηκε συμβατός δότης από τους εθελοντές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η υγεία είναι το μεγαλύτερο αγαθό και αυτό που όλοι μπορούμε να προσφέρουμε ο ένας στον άλλον είναι το δώρο της ζωής, το οποίο το θεωρούμε μερικές φορές δεδομένο, αλλά δεν είναι» ανέφερε ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και αγγελιοφόρος της «Ελπίδας» στην εκπομπή «Αλήθειες Με Τη Ζήνα».

Ο Σάκης δήλωσε πως η σχετική διαδικασία είναι πολύ απλή και το μόνο που απαιτείται είναι μια μπατονέτα με το σάλιο μας. «Αν είμαστε τυχεροί και βρεθούμε συμβατοί με κάποιον ασθενή, τότε η διαδικασία είναι και πάλι πολύ εύκολη. Γίνεται με μετάγγιση αίματος, κάθεσαι σε μία πολυθρόνα και για μία-δύο ώρες, διυλίζουν το αίμα σου και παίρνουν τα απαραίτητα κύτταρα» πρόσθεσε.

«Χρειαζόμαστε κι άλλους να μπουν σε αυτό το όχημα της ελπίδας, που προσφέρει τη συγκλονιστική εμπειρία του να έχεις χαρίσει τη ζωή σε έναν άνθρωπο» κατέληξε ο Σάκης και εξήρε τις προσπάθειες που γίνονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα, επισημαίνοντας πως 7 στα 10 παιδιά συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης