H Lindsay Lohan –εν μέσω τυμπανοκρουσιών για το νέο της club στην Αθήνα– φέρεται να αντιμετωπίζει νέα οικονομικά προβλήματα μετά και τις αποκαλύψεις για απλήρωτους φόρους 234.000 δολλαρίων.

Τώρα όπως αναφέρουν τα βρετανικά ταμπλόιτ, η εφορία πάγωσε τις τραπεζικές της καταθέσεις, επειδή «δεν πλήρωνε το ενοίκιο της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα η ηθοποιός δεν έχει πληρώσει ποσό της τάξεως £ 3,5 εκατομμυρίων, ενοίκια που χρωστάει για τους έξι μήνες μέχρι τον Αύγουστο.

Η «Daily Mail» αναφέρει ότι οι δικηγόροι του ιδιοκτήτη του ακινήτου, το οποίο βρίσκεται στην αποκλειστική περιοχή της Knightsbridge, στο Λονδίνο, απαιτούν την άμεση καταβολή των £ 77.600 και λίαν συντόμως, θα υποβληθεί αναφορά στο δικαστήριο για την πτώχευση της στις 8 Νοεμβρίου (αν δεν πληρώσει τουλάχιστον το συγκεκριμένο ποσό).

Χθες το βράδυ ένας εκπρόσωπος της Lohan αρνήθηκε να σχολιάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ ο πρώην αρραβωνιαστικός της Lohan, ο Ρώσος μεγιστάνας Egor Tarabasov, καταγγέλει ότι λείπει ένα ποσό της τάξεως των £ 24.000 από την αξία των υπάρχοντών του -συμπεριλαμβανομένου ενός Rolex κι ένος χρυσού σταυρού- από την εποχή που έμεναν μαζί σε διαμέρισμα στο Λονδίνο.

Ένας φίλος του μάλιστα φέρεται να έχει πει, ότι έχει μιλήσει με την αστυνομία, ζητώντας τη σύλληψή της για κλοπή!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης