Τo συγκλονιστικό μήνυμα της Amber Heard για την κακοποίηση των γυναικών

Τo συγκλονιστικό μήνυμα της Amber Heard για την κακοποίηση των γυναικών
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών η Amber Heard σε ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών που είδε το φως της δημοσιότητας αποκάλυψε πώς η ίδια έχει βιώσει σε σχέση της τη βία.

Στο παρακάτω βίντεο η Χολιγουντιανή ηθοποιός - που τον περασμένο Μάιο ζήτησε περιοριστικά μέτρα από τον πρώην σύζυγό της Johnny Depp, ισχυριζόμενη ότι της είχε επιτεθεί με ένα μπουκάλι κρασί και την χτύπησε στο πρόσωπο με ένα κινητό – εξιστορεί την εμπειρία της.

«Υπάρχει αρκετή ντροπή συνδεδεμένη με την ταμπέλα του “θύματος”», δηλώνει η Amber στο βίντεο που έγινε για λογαριασμό του «The Conversation with Amanda de Cadenet» σε συνεργασία με το Girl Gaze Project. «Εάν δεν είχα γύρω μου μερικούς ανθρώπους που πραγματικά εμπιστευόμουν, μερικές γυναίκες, στήριξη, μερικούς φίλους, εάν δεν τους είχα τριγύρω μου, πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή μου» πρόσθεσε.

Μπορεί να μην αναφέρει το όνομα του Depp, γιατί αν το έκανε θα παραβίαζε τους όρους της συμφωνίας που οδήγησε στο διαζύγιό τους, αλλά όσοι το είδαν, λένε ότι τον φωτογραφίζει! «Ως μία γυναίκα που το υπέφερε αυτό δημοσίως έχω μια μοναδική ευκαιρία να υπενθυμίσω σε άλλες γυναίκες ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Δεν χρειάζεται να είστε μόνες σας. Δεν είστε μόνες σας και μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό», τόνισε.Πηγή:govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016, 03:42