«Greece is alive» λέγεται το νέο video project στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Mr Greece και έχει δημιουργηθεί από τον Γιάννη Καζανίδη με σκοπό την προώθηση σε εγχώρια blogs αλλά και του εξωτερικού, θέλοντας να δείξει ότι η Ελλάδα είναι ζωντανή γεμάτη από όμορφα αγόρια και κορίτσια γεμάτα κέφι, δημιουργικότητα και ενθουσιασμό.

Το project αποτελείται από δύο videos, το ένα με τα αγόρια και το δεύτερο με τα κορίτσια και τους παρακολουθούμε να διασκεδάζουν, να χορεύουν και να σιγοτραγουδούν τους στίχους του πασίγνωστου τραγουδιού της Carly Rae Jepsen «Call me maybe».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο video με πρωταγωνιστές τη νέα γενιά αντρικών μοντέλων και πιο συγκεκριμένα το Θωμά Γαβριήλ (Manhunt Greece 2012), το Δημήτρη Βάλβη (Mr World Greece 2012), το γνωστό μπασκετμπολίστα και μοντέλο Ζώη Μπάλλα, το Γιάννη Μπάχο, τον Ηλία Αβασκαντήρα, τον Αντώνη Γκουνέλα και τον Αντώνη Αρχοντουλάκη γυρίστηκε με φόντο το Καλλιμάρμαρο, το Ζάππειο, την Ακρόπολη, το Ηρώδειο, τα σοκάκια της Πλάκας και της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Τη σκηνοθεσία του video ανέλαβε ο Danny Dee, την επιμέλεια και το art direction ο Γιάννης Καζανίδης, τη διεύθυνση παραγωγής ο Στέλιος Κωνσταντινίδης και το makeup η Art team by Έλενα Ψωμά (makeup artist: Δήμητρα Χρούτα).

Σήμερα, κυκλοφόρησε το teaser του video – boys version, ενώ το όλο project θα παρουσιαστεί στο Dream City στις 14 Δεκεμβρίου. Don’t miss it…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης Στα backstage του «Greece is alive», Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012, 21:00

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης