Στην εκπομπή «The View» ήταν καλεσμένος ένας από τους πιο καταξιωμένους και ταλαντούχους σχεδιαστές μόδας στον κόσμο, Tom Ford που παραδέχτηκε μεταξύ άλλων, ότι δεν επιθυμεί να σχεδιάσει κάποιο ρούχο για την νέα Πρώτη Κυρία της Αμερικής, Melania Trump.

Ο 55χρονος σχεδιαστής, ο οποίος έχει συνεργαστεί με πολλούς αστέρες του Hollywood όπως η Gwyneth Paltrow, η Naomi Watts και η Julianne Moore σε σχόλιο που έκανε η δημοσιογράφος λέγοντας πως η Melania Trump είναι όμορφη, αδύνατη και θα της πήγαιναν πολύ τα ρούχα του, απάντησε: «Δεν ξέρω. Μου είχαν προτείνει να τη ντύσω και κάποια χρόνια παλιότερα, αλλά αρνήθηκα». «Τα ρούχα μου είναι πολύ ακριβά για μία Πρώτη Κυρία, η γυναίκα του Προέδρου θα πρέπει να φοράει ρούχα προσιτά για όλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ σε επόμενη ερώτηση της οικοδέσποινας για το γεγονός ότι έχει σχεδιάσει φόρεμα για την απερχόμενη Πρώτη Κυρία, Michelle Obama απάντησε: «Τη Michelle την έχω ντύσει μια φορά στο παρελθόν καθώς θα πήγαινε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για δείπνο με τη Βασίλισσα. Πίστευα πως ήταν κάτι που άρμοζε στην περίσταση και ένιωθα τιμή γι αυτό».

Δείτε το βίντεο στο Govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης