Ο Tom Hardy που αρκετές φορές έχει υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη χαρακτήρες διωκτών, συνέλαβε έναν άτυχο κλέφτη που βρέθηκε στο δρόμο του στο Λονδίνο.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός συγκεκριμένα περπατούσε στο Ρίτσμοντ στο Λονδίνο όταν αντιλήφθηκε έναν κλέφτη που είχε αρπάξει ένα μοτοποδήλατο και έτρεχε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς. Ο 39χρονος ηθοποιός αντέδρασε αμέσως κι άρχισε να κυνηγά ο ίδιος τον νεαρό και μάλιστα δεν άργησε να τον ακινητοποιήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, ο Tom Hardy δεν δίστασε να πηδήξει πάνω από τοίχους και φράχτες, και τελικά κατόρθωσε να ακινητοποιήσει τον κλέφτη σε μια στάση λεωφορείου. Στη συνέχεια τον παρέδωσε στους αστυνομικούς που έφτασαν τελευταίοι και καταϊδρωμένοι.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στον ξένο Τύπο πως ο ηθοποιός είπε: «Αυτό το σκ… έκλεψε κάτι και τώρα απέκτησε ένα σπασμένο πόδι»!

Όπως μετέδωσε η Sun για το περιστατικό, δύο άντρες επέβαιναν στο κλεμμένο μοτοποδήλατο, όταν έπεσαν πάνω σε μια μερσεντές. Ο ένας συνελήφθη επί τόπου από την αστυνομία ενώ ο άλλος έτρεξε να γλιτώσει, όταν έπεσε πάνω στον Tom Hardy.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης