Η σχέση του τραγουδιστή με το μοντέλο έχει περάσει από σαράντα κύματα, τη μία χώριζαν την άλλη τα έβρισκαν! Αυτή τη φορά ο χωρισμός φαίνεται να είναι οριστικός και ο λόγος το παιδί που αποκαλύφθηκε πως έχει ο ράπερ με άλλη γυναίκα! Ο λόγος για τον Chris Brown.

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως ο 25χρονος ράπερ έχει αποκτήσει έναν γιο 9 μηνών, με ένα 31χρονο μοντέλο, την Νία Αμέι.Αν και δεν έγινε γνωστό αν η σεξουαλική επαφή του ράπερ με το μοντέλο έγινε την περίοδο που είχε χωρίσει με την Karrueche Tran, εκείνη αποφάσισε να τον χωρίσει οριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω Twitter, η 26χρονη Karrueche Tran τον «παράτησε», αφού πρώτα του «την είπε»: «Ακούστε. Ένας άνθρωπος μπορεί να αντέξει πολλά, αλλά υπάρχει και ένα όριο. Εύχομαι ο,τι καλύτερο στον Chris και στην οικογένεια του, αλλά εγώ δεν πρόκειται να εμπλακώ σε κανένα δράμα με μωρά».

Όσο για το ποια είναι η μητέρα του παιδιού του; Η Νία Αμέ ιεργάζεται ως μοντέλο και έχει σπουδάσει νοσηλευτική, ενώ λέγεται πως με τον Chris Brown γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης