Τόνι Σφήνος: «Πάω στις εκδηλώσεις όταν φεύγουν οι κάμερες και οι φωτογράφοι»

Τόνι Σφήνος: «Πάω στις εκδηλώσεις όταν φεύγουν οι κάμερες και οι φωτογράφοι»
Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε ο Τόνι Σφήνος, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις και δεν δίνει συνεντεύξεις.

Οκτώ χρόνια δεν σε έχουμε δει να κάνεις δημόσιες εμφανίσεις, δεν δίνεις συνεντεύξεις... Γιατί;

Γιατί πάντα με αντιμετώπιζαν θέλοντας να μάθουν άλλα πράγματα, να εισβάλουν στον ιδιωτικό μου χώρο, στην προσωπική μου ζωή, κάτι που δεν ήθελα. Μου άρεσε γιατί είναι και λίγο μάρκετινγκ, πολιτική να κρατάς ένα χαμηλό προφίλ. Να κρατάς ένα μυστικό και όλοι να διερωτώνται και να ψάχνονται «Τι γίνεται μ' αυτόν;». Αυτό είναι κάτι που μου έκανε καλό. Πλέον έχουν καταλάβει τι εστί Τόνυ και μπορώ να βγαίνω ευθέως και να τους μιλάω.

Είναι πολιτική σου να μην επικοινωνείς τα προσωπικά σου; Ήσουν πάντα έτσι ή λόγω της καλλιτεχνικής σου ιδιότητας το κάνεις;

Το έκανα πάντα. Ακόμα και στην Αμερική, όταν τελείωνε η παράσταση, ήθελα να φεύγω από την πίσω πόρτα και να βρίσκομαι με τους φίλους μου σ' ένα μπαρ να πίνουμε τα ποτά μας.

Δεν σε έχουμε δει να κάνεις καμιά δημόσια εμφάνιση, δεν σε καλεί κανείς, δεν σε θέλουν στην... παρέα τους;

Η αλήθεια είναι ότι δεν με θέλουν. (Γέλια.) Έχω προτάσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν πάω. Κι αν θα πάω, βλέπω πρώτα ότι έχουν φύγει οι φωτογράφοι και οι κάμερες και μετά μπαίνω μέσα, δεν μου αρέσει. Μου αρέσει να βλέπουν τον Σφήνο εκεί που εμφανίζεται.

Μήπως βγαίνεις έξω με αλλαγμένη την εξωτερική σου εμφάνιση, καμουφλαρισμένος και δεν σε αναγνωρίζει ο κόσμος;

Η αλήθεια είναι ότι κάνω τα δικά μου κόλπα και τη σκαπουλάρω καθότι ο Τόνυ είναι μάγκας, ρέει και ελίσσεται...

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr. 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017, 03:57