«Η συνεργασία μου αυτή, δεν με πήγε παραπέρα από αυτό που έκανα» σχολίασε η τραγουδίστρια  στο «ΕΓΩ» αναφερόμενη στην καλλιτεχνική εμπειρία που είχε στο σχήμα Νταλάρα-Ρέμου που η συνεργασία τους τότε έληξε όχι και με τόσο καλό τρόπο.

Η τραγουδίστρια που υπηρετεί ένα άλλο είδος μουσικής σκηνής, εξηγεί τους λόγους που δεν θα ήθελε μετά από αυτό να ξανά δουλέψει στα μπουζούκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεργάστηκες πάντως ακόμα και με τον Αντώνη Ρέμο.

 «Η συμμετοχή μου σε αυτή την δουλειά έγινε κατόπιν πρόταση του Γιώργου Νταλάρα. Οι δυο τους έκαναν αυτή τη συνεργασία και βρέθηκα εκεί. Δεν με διάλεξε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος εντέλει αποδείχτηκε ένας πολύ συμπαθής και γλυκύτατος άνθρωπος.

 Σε μια συνέντευξή σου μιλώντας για αυτή την εν λόγω συνεργασία είπες μεταξύ άλλων πως ίσχυσε το «ο σώζων εαυτόν σωθήτω»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω πει διάφορα για αυτή την περίοδο, τα οποία νομίζω ότι έχουν επιβεβαιώσει και οι υπόλοιποι συντελεστές. Ήταν μια δύσκολη φάση και μια συνεργασία που, από ότι παραδέχτηκαν και ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιώργος Νταλάρας δεν κόλλησε. Δεν είναι κάτι κακό. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν σημαίνει ότι με όλους όσους συνεργαζόμαστε ή μπαίνουν στη ζωή μας πρέπει να ταιριάζουμε υποχρεωτικά. Μπορεί να μην κάτσει. Είναι ανθρώπινο».

 Ήταν δύσκολο να συνεργαστείς με έναν καλλιτέχνη, που αν θες, έφερε τη στάμπα των μπουζουκιών.

 «Δεν ήταν δύσκολη σεζόν. Πέρα από το οικονομικό όμως, δεν με πήγε παραπέρα σε αυτό που έκανα. Ήταν μια εμπειρία πολύ σοβαρή. Είδα πως λειτουργεί μια μεγάλη πίστα, τον κόσμο της. Κατάλαβα ότι δεν μου πάει. Θα μπορούσε να με μαγέψει και να πω «αυτό θέλω να κάνω».Αντιλήφθηκα όμως ότι δεν είναι για εμένα».

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης