Aναμφισβήτητα η φετινή τηλεοπτική σεζόν ήταν η καλύτερη της. Είδε τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της «Jenny-Jenny» να ανεβαίνουν, και η θεματολογία να έχει ανταπόκριση στο κοινό της .

Ωστόσο υπάρχουν φήμες και δημοσιεύματα που την θέλουν να αλλάζει τηλεοπτική στέγη, και μάλιστα να δέχεται δελεαστική πρόταση από τον κουμπάρο της, Γιάννη Λάτσιο να τον ακολουθήσει στον Alpha.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά τι θα κάνει η Τζένη Μπαλατσινού; η ίδια πάντως σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Αγορά», αποκαλύπτει αρκετά κι ακόμη περισσότερα για το τηλεοπτικό της μέλλον…

-Αν εξομαλυνθεί η κατάσταση με το Μega, είσαι διατεθειμένη να παραμείνεις στο δυναμικό του και την επόμενη σεζόν; Γράφτηκε ότι ήδη έχεις δεχθεί μία άκρως δελεαστική πρόταση από τον Αlpha. Έχει κάποια βάση αυτό;

«Ναι, θα μείνω και μέχρι στιγμής δεν έχω συζητήσει με άλλο κανάλι, παρόλο που γράφτηκαν διάφορα. Νιώθω ότι το Μega θα ξεπεράσει τις δυσκολίες και θα παραμείνει Mega Mou».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Θα ήθελες να κάνεις ξανά καθημερινή πρωινή εκπομπή; Τι μάθημα σου έδωσε η «θητεία» σου στο Μega και πώς εξελίχθηκες;
.
«Υπάρχουν αρκετές σκέψεις της ομάδας για το πώς θα μπορούσε όλο αυτό να εξελιχθεί και να αναπτύξουμε τη θεματολογία μας περισσότερο.

Το καθημερινό έχει διαφορετικές απαιτήσεις και χρειάζεται άλλα αντανακλαστικά. Το live, όμως, είναι γοητευτικό. Το Μega μου έδωσε μία πολύ μεγάλη, ευκαιρία με «έριξε» στα βαθιά επιλέγοντας με πέντε, ημέρες πριν βγούμε στον αέρα της πρωινής ζώνης το 2013.

Αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να εξελιχθώ γρήγορα. Με εμπιστεύθηκαν και τους εμπιστεύθηκα.

Μου έδωσαν χώρο εφέτος να υλοποιήσω μία ιδέα που την είχα δουλέψει τα τελευταία δύο χρόνια. Και αυτή η σχέση εμπιστοσύνης με πήγε ένα βήμα παραπάνω.»

Πηγή: govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης