Η Τζένη Τζιβεριώτη και ο σύζυγος της Γιάννης Τσακουμάκος το περασμένο Σαββατοκύριακο βάφτισαν την μονάκριβη κόρη τους. Το Μυστήριο έγινε στον «Προφήτη Ηλία» στο Χαϊδάρι, ενώ η μικρή του πριγκίπισσα πήρε το όνομα Νίκη.

Οι δυο γονείς έλαμπαν από χαρά, ενώ η εκκλησία και ο περίβολος ήταν επιμελώς στολισμένα σε άσπρες και ροζ αποχρώσεις, με ένα πινακάκι να αναγράφει: «Ήρθε η Νίκη μας». Ο φακός του govastileto.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε όλα όσα έγιναν, αλλά και τους λαμπερούς καλεσμένους. Ανάμεσά τους: Τη Νατάσα Θεοδωρίδου με τον κομμωτή, Βασίλη Μπουλούμπαση, τον Στέλιο Ρόκκο με τη σύντροφο του Έλενα Γκόφα και τις κόρες (από τον προηγούμενο γάμο του), Δέσποινα και Μέλια, τον Γιώργο Γιαννιάς, με τη σύντροφο του Ελευθερία Παντελιδάκη, τον Κώστα Μαρτάκης, την Ιωάννα Λίλη, την Έλσα Τόλη με την κόρη της, τη Στέλλα Γιαμπουρά, τη Νόνη Δούνια και την Κάλι Τσιλίδου με τον Στέφανο Δάνδολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της Τζένης Τζιβεριώτη και του Γιάννη Τσακουμάκου, με ένα κλικ στο govastileto.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης