Την δική τους απάντηση στους ισχυρισμούς της Amber Heart, ότι ο Johnny Depp άσκησε βία πάνω της, θέλησαν να δώσουν η πρώην σύντροφος του, Vanessa Paradis, και η κόρη του, Lily-Rose Depp.

Το γνωστό site TMZ, εξασφάλισε αποκλειστικά ένα σημείωμα που έγραψε η Vanessa Paradis, στις 27 Μαΐου, ενοχλημένη από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο επί 14 χρόνια πρώην σύντροφός της, με το οποίο προσπαθεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται σχετικά, ο Johnny Depp είναι ο πατέρας των δύο μου παιδιών, είναι ένας ευαίσθητος, στοργικός και αγαπημένος άνθρωπος και πιστεύω με όλη μου την καρδιά ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι εξωφρενικοί και προσβλητικοί. Σε όλα τα χρόνια που ξέρω τον Johnny, δεν άσκησε ποτέ σωματική βία πάνω μου και όλα αυτά δε μοιάζουν σε τίποτα με τον άνδρα που έζησα μαζί του 14 υπέροχα χρόνια. Με εκτίμηση, Vanessa Paradis».

Όμως και η Lily-Rose Depp δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια με τον πατέρα της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και σχολίασε: «Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο γλυκός και τρυφερός άνθρωπος που γνωρίζω, είναι ένας υπέροχος πατέρας για τον μικρότερό μου αδερφό και εμένα και όποιος τον ξέρει θα έλεγε το ίδιο».


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης