Αν μιλάμε για εκπλήξεις της φετινής τηλεοπτικής σοδειάς, τότε το «Shopping Star» είναι σίγουρα μία από αυτές, αφού το ραβασάκι της Nielsen καθημερινά χαρίζει χαμόγελα στο κανάλι της Κηφισιάς. Η Βίκυ Καγιά που βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης σε πρόσφατη συνέντευξή της στην «Αγορά» μίλησε για το μέλλον της εκπομπής και όχι μόνο.

-Εκτός από εσένα δοκιμαστικό για την παρουσίαση του «Shopping Star» έκαναν τόσο η Τζένη Μπαλατσινού όσο και η Μαρία Μπακοδήμου. Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι τα στελέχη του Star τελικά επέλεξαν εσένα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που μου λες δεν το γνωρίζω, αλλά ίσως με επέλεξαν επειδή είμαι ταμένη στη μόδα. Η Τζένη και η Μαρία έχουν ωραία αισθητική και είναι στυλάτες γυναίκες, αλλά ίσως δεν είχαν την τόσο στενή σχέση που εγώ έχω με το αντικείμενο. Η εξιδανίκευση μου είναι στην μόδα, η οποία είναι το αντικείμενο μου, η ζωή μου, η δουλειά μου και είμαι πολύ καλά ενημερωμένη. Επίσης να σου θυμίσω ότι τα τελευταία 6 χρόνια το «Fashion Workshop» που διατηρώ είναι η κορυφαία σχολή μόδας στην Ελλάδα. Διδάσκουμε στους νέους ανθρώπους πώς να διαπρέψουν στο σχέδιο, στο πατρόν και στην ενδυματολογία. Όλα αυτά είναι μέσα στο πετσί μου, δεν χρειάζεται να κάνω μεγάλη προσπάθεια. Από τα 14 μου μέχρι σήμερα στα 38 μου ανήκω στη μόδα.

-Πάντως, οι τηλεοπτικές τάσεις φέτος δείχνουν ότι οι τηλεθεατές «διψάνε» για reality καταστάσεις, όπως συμβαίνει στο «Shopping Star» και στο «Survivor», ενώ γυρνούν την πλάτη σε μεγάλα ονόματα με συνέπεια να κόβονται οι εκπομπές τους. Πώς το εξηγείς αυτό;

Πιστεύω προσωπικά ότι και τα δύο είναι χρήσιμα και πρέπει να υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση. Στις εκπομπές που δεν πηγαίνουν καλά ή εν τέλει κόβονται ίσως τα format δεν έχουν βοηθήσει κι όχι οι άνθρωποι που τα παρουσιάζουν. Θα πρέπει κάποια format που υπάρχουν αυτή τη στιγμή να γίνουν πιο φρέσκα και να ανανεωθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Με το κανάλι έχεις κάνει κάποιες κουβέντες για να συνεχιστεί το «Shopping Star» με τη νέα σεζόν;

Το «Shopping Star» θα συνεχιστεί και του χρόνου, αν και δεν έχω κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Star μέχρι στιγμής. Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένη μαζί τους και θα ήθελα να ξαναδουλέψουμε μαζί.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης