Ο έρωτας της Άντζελας Δημητρίου και του Γιώργου Τρούπη υπήρξε πολύ δυνατός, αφού τους οδήγησε δυο φορές στα σκαλιά της εκκλησίας. Η δημοφιλής τραγουδίστρια όμως, σε συνέντευξή της στο «ΕΓΩ» εξομολογήθηκε πως όχι μόνο μετάνιωσε που τον παντρεύτηκε δεύτερη φορά, εξήγησε πως ήθελε να τον χωρίσει την επόμενη μέρα, αλλά και ότι την εκμεταλλεύτηκε.

Μετάνιωσες που παντρεύτηκες δεύτερη φορά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σαν τρελή.Κάποια στιγμή είπα στον εαυτό μου; «Σου έλειπε ο γάμος; Έπρεπε να παντρευτείς άλλη μία φορά; Γιατί; Για να κάνεις και άλλο παιδί; Όχι. Για να έχεις έναν σύντροφο; Καλύτερα να τον είχε έτσι». Τον δοκίμασα τον γάμο μία φορά. Ήταν αποτυχία. Λένε πως αν δώσεις θάρρος στον χωριάτη σου ανεβαίνει στο κρεβάτι. Αλλιώς περίμενα ότι θα είναι η ζωή μου μετά τον γάμο και αλλιώς τα βρήκα. Έκανα όμως υπομονή γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι βαλλόμαστε από το πρωί εώς το βράδυ από τα κανάλια. Δεν μπορούσα να πω την επόμενη μέρα «Χωρίζω. Πάρε δρόμο».

Ήθελες από την επόμενη ημέρα του γάμου σου να χωρίσεις τον Γιώργο Τρούπη;

«Ακόμα και όταν πήγαινα ντυμένη νύφη στην εκκλησία, έλεγα στον κουμπάρο «Πάμε να φύγουμε;Νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά». Αυτός βιαζόταν. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι το γιατί μια ζωή να είμαι εγώ το θύμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σου έφαγε χρήματα τελικά;

«Με εκμεταλλεύτηκε. Θα μου πεις «Είσαι χαζή; Είναι δυνατόν εσένα μια τόσο ώριμη, δυναμική γυναίκα,να σε κάνει ένας άντρας ό,τι γουστάρει;». Καμία φορά έχουμε τις αδυναμίες μας ή παριστάνουμε ότι δεν βλέπουμε πράγματα κάνοντας υπομονή. Αυτό όμως είναι…»

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης