Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν την Τρίτη τα σοκαριστικά ευρήματα της αστυνομίας της Σάντα Μπάρμπαρα που προέκυψαν μετά από την έρευνα που πραγματοποίησε στο περίφημο ράντσο «Neverland» του Μάικλ Τζάκσον.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την έκθεση της αστυνομίας, στο μπάνιο και την κρεβατοκάμαρα του ράντσου που διατηρούσε ο αστέρας της ποπ στην Καλιφόρνια, βρέθηκαν εικόνες παιδικής πορνογραφίας, βασανισμού ζώων και παιδιών, γυναικείου bondage και σαδομαζοχιστικά εργαλεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αποκαλύπτει το «Radar Online», δημοσιεύοντας μέρος του πορνογραφικού υλικού, o Μάικλ Τζάκσον φέρεται να χρησιμοποιούσε τις ακατάλληλες αυτές φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου ώστε να παρασύρει τα ανήλικα θύματα να υποκύπτουν στις σεξουαλικές ορέξεις του.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί μια φωτογραφική συλλογή του τραγουδιστή με τίτλο: «Nude photos of teenage boys from late 1800’s» στην οποία εμφανίζονται γυμνά αγόρια στα τέλη του 1.800!

Τα στοιχεία, δε, που συγκεντρώθηκαν από την αποθήκη του ράντσου σκιαγραφούν μια σκοτεινή και τρομακτική εικόνα του Jackson, καθώς όπως αναφέρει ένα από τους ερευνητές της υπόθεσης «σύμφωνα με τους ντετέκτιβ, χρησιμοποιούσε ακόμα και ανάρμοστες φωτογραφίες των ίδιων του των ανιψιών, με τα εσώρουχά τους προκειμένου να διεγείρει ανήλικα αγόρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι βάσει της έρευνας των αρχών, εντοπίστηκε και μια νοικιασμένη αποθήκη στη Σάντα Μπάρμπαρα, στην οποία είχε μεταφερθεί, από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, μέρος του ενοχοποιητικού υλικού, προκειμένου να μην εντοπισθεί από την αστυνομία. Ανάμεσα στα ευρήματα, υπήρχαν σημειώσεις, ημερολόγια, αρχεία, φωτογραφίες, ηχητικά ντοκουμέντα, βίντεο αλλά και σκληροί δίσκοι δεδομένων…

Προσοχή: Ακολουθούν ακατάλληλες εικόνες

Η έκθεση της αστυνομίας


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης