Μπορεί εδώ και λίγες ημέρες να έχουν κάνει την επανεμφάνιση τους δημοσιεύματα που θέλουν Χρήστο Φερεντίνο και Σοφία Παυλίδου να είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο, αλλά σύμφωνα με το ένθετο «Real Life» της εφημερίδας «Real News», τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Όπως διαβάζουμε, το ζευγάρι παραμένει «μαζί», βιώνει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή με τους δίδυμους γιους του και έχει αποφασίσει συνειδητά να απέχει από τα όσα ακούγονται ή γράφονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από κοινού, ο παρουσιαστής και η ηθοποιός σύζυγός του, έχουν αποφασίσει να αδιαφορούν για τα εν λόγω δημοσιεύματα και να μην κάνουν καν τον κόπο να τα διαψεύδουν, θεωρώντας πως με αυτόν τον τρόπο τα τροφοδοτούν περισσότερο.

Αφοσιωμένοι στην ιδιωτική τους ζωή και στον γάμο τους που κρατά 17 ολόκληρα χρόνια, αποφεύγουν τις πολλές κοινές δημόσιες εμφανίσεις και δίνουν βάση στην ουσία της σχέσης τους.

Να σημειώσουμε πάντως, πως πριν από δυο χρόνια είχαν «σκάσει» ανάλογες φήμες περί σοβαρής κρίσης, ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος είχε παραδεχτεί ότι κάποια στιγμή στα 17 χρόνια γάμου, προβληματίστηκαν για το «για πάντα μαζί»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είναι εύκολο να πεις θα είμαι για πάντα μαζί με έναν άνθρωπο. Δεν το πιέσαμε, επανήλθε μόνο του και ξαναήμασταν μαζί. Ξαναβρεθήκαμε με ωραίο τρόπο».

Πηγή: govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης