Έπιασε ο καύσωνας, οι τοίχοι καίνε και το air condition δεν κάνει τίποτα; Η οριστική και μόνιμη λύση για την ζέστη και το κρύο είναι η θερμοπρόσοψη τοίχων. Θερμομονώνουμε εξωτερικά τους τοίχους του κτιρίου σας εξοικονομώντας το 50% των απωλειών ενέργειας, με μόλις 26ευρώ/m² +φπα.

Η θερμοπρόσοψη Durosol external προσφέρει άμεσο μόνιμο και σταθερό αποτέλεσμα θερμομόνωσης, ανακαινίζοντας τις εξωτερικές όψεις του κτιρίου σας, ενώ παράλληλα προστατεύει από την υγρασία, τις μούχλες, ρωγμές και σκασίματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί να πληρώνετε κάθε χρόνο χιλιάδες ευρώ σε ρεύμα και πετρέλαιο; Η θερμοπρόσοψη σας εξοικονομεί το 30% των χρημάτων που ξοδεύετε για θέρμανση και κλιματισμό ετησίως, παίρνετε πίσω τα λεφτά που θα δώσετε για την θερμοπρόσοψη μέσα σε 3 χρόνια, απολαμβάνοντας δροσιά το καλοκαίρι, ζέστη το χειμώνα και ιδανικές συνθήκες διαβίωσης!

Καλέστε στο 210 5747474, σας στέλνουμε άμεσα τον συνεργάτη μας για επιμέτρηση και κοστολογημένη προσφορά. Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα συνεργεία της αγοράς και παρέχουμε 10ετή γραπτή εγγύηση υλικών και εργασίας!

Η λύση Durosol external είναι ιδανική για νέες και παλιές κατασκευές, εφαρμόζεται σε μόλις 7 ημέρες (για σπίτι 100m² ) με έτοιμα προπαρασκευασμένα υλικά, με ελάχιστη ενόχληση για τους ενοίκους και έχει πάχος μόνο 6εκ!

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα θερμοπροσοψης Durosol external στο https://fragoulakis.gr/thermoprosopsi/.

Η εταιρεία είναι στο χώρο των μονωτικών και δομικών υλικών από το 1958 και σας προσφέρει επίσης συστήματα για μονώσεις ταρατσών με εγγυημένο θερμομονωτικό αποτέλεσμα.

Περισσότερες πληροφορίες στο site https://fragoulakis.gr/

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης