H Vodafone, φέτος το καλοκαίρι, δίνει τη δυνατότητα σε υφιστάμενους και νέους συνδρομητές συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, που έχουν ενεργοποιήσει ή θα ενεργοποιήσουν την υπηρεσία Vodafone Internet 4Sharing, να απολαύσουν απεριόριστο Mobile Internet για δύο μήνες, εντελώς δωρεάν και αυτόματα, μοιράζοντας τα GΒ σε όλες τις συσκευές τους, το smartphone, το laptop και το tablet τους.

Για τους υφιστάμενους συνδρομητές της υπηρεσίας Vodafone Ιnternet 4Sharing η προσφορά θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και θα ισχύει από 17 Ιουλίου έως και 17 Σεπτεμβρίου. Οι νέοι συνδρομητές που θα ενεργοποιήσουν την υπηρεσία Vodafone Internet 4Sharing μεταξύ 17 Ιουλίου και 18 Αυγούστου θα επωφεληθούν και αυτοί αυτόματα της προφοράς για δύο μήνες από την ημερομηνία ενεργοποίησης της υπηρεσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας Internet 4Sharing μπορούν επιπλέον να ενεργοποιήσουν, δωρεάν και για πάντα, την μουσική εφαρμογή Napster και να απολαμβάνουν απεριόριστα και εύκολα όλους τους τίτλους μουσικής ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου στο smartphone, το tablet, και τον υπολογιστή τους, όπου κι αν βρίσκονται.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το http://www.vodafone.gr/portal/I4Spromo

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης