Η Άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για ανανέωση στο σπίτι και με τα αέρινα, βιομηχανικού στιλ, νέα προϊόντα της ΙΚΕΑ, η ανανέωση είναι δεδομένη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αποθηκευτικές λύσεις VEBERÖD, που αποτελούνται από διαφορετικά έπιπλα με δυνατότητα πολλαπλών συνδυασμών, το τραπέζι μέσης LALLERÖD με τον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, ο καναπές EKEBOL που αποτελεί μια ευέλικτη επιλογή, καθώς μεταμορφώνεται με βάση τις ανάγκες σας και η πολυθρόνα VERBO, με το σκανδιναβικό στιλ και τον κομψό σχεδιασμό, αποτελούν τη νέα τάση στα πολυλειτουργικά προϊόντα που λανσάρει η ΙΚΕΑ.

Ξεχωριστή θέση στα νέα προϊόντα έχουν οι λειτουργικές λύσεις σε πόμολα, άγκιστρα και χερούλια. Φτιαγμένα είτε από μπαμπού, όπως τα άγκιστρα SKUGGIS, είτε με μοντέρνο σχεδιασμό όπως τα πόμολα και τα χερούλια BAGGANÄS, όλα εντυπωσιάζουν χάρη στη δυνατότητα χρήσης τους σε διαφορετικούς χώρους του σπιτιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μοναδικά είναι και τα φωτιστικά και οι λαμπτήρες της ανοιξιάτικης σειράς προϊόντων, τα οποία προσδίδουν ξεχωριστό χαρακτήρα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

Τέλος, η ανανέωση έρχεται και στο παιδικό δωμάτιο με την παιδική σειρά LATTJIO, που δημιούργησε η ΙΚΕΑ σε συνεργασία με τα στούντιο DreamWorks, με νέους φανταστικούς χαρακτήρες να ξεπροβάλλουν σε παπλωματοθήκες και μαξιλαροθήκες και λούτρινα παιχνίδια, ζωντανεύοντας ακόμα περισσότερο την παιδική φαντασία.

Δείτε τον κατάλογο της ΙΚΕΑ εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης