Ένα έθιμο προερχόμενο από τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα τη Φιλαδέλφεια της δεκαετίας του 1950, δημιούργησε την αγαπημένη συνήθεια καταναλωτών σε όλο τον κόσμο να αγοράζουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους, λίγες εβδομάδες πριν τις γιορτές, στις καλύτερες τιμές! Πρόκειται για τη BLACK FRIDAY (Μαύρη Παρασκευή), και αν η ονομασία της σίγουρα δεν παραπέμπει στις μεγάλες εκπτωτικές ευκαιρίες, εν τούτοις καθιερώθηκε στον δυτικό κόσμο ως το τετραήμερο υπερπροσφορών που ξεκινάει την τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη, και τα τελευταία χρόνια ισχύει και για τη χώρα μας!

Σίγουρα αυτό δεν το είχαν φανταστεί οι αστυνομικοί της Φιλαδέλφειας, που χαρακτήρισαν, κατά μία εκδοχή της ιστορίας, τη συγκεκριμένη ημέρα ως BLACK FRIDAY, αφού εκτός της κόπωσης των επιπλέον καθηκόντων τους της Ημέρας των Ευχαριστιών την τέταρτη Πέμπτη του Νοέμβρη, είχαν να επιληφθούν και τα πλήθη που συνέρρεαν στην πόλη το επόμενο Σάββατο, εξαιτίας του ετήσιου αγώνα μεταξύ στρατού και ναυτικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τετραήμερο αυτό των προσφορών έχει χαρακτηριστεί ως το καταναλωτικό γεγονός της χρονιάς και παραδοσιακά οι μέρες αυτές είναι από τις μεγαλύτερες του έτους σε ότι αφορά τον τζίρο.Στην Ελλάδα η BLACK FRIDAY μόλις τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να γίνεται γνωστή και κάθε χρόνο όλο και περισσότερα καταστήματα συμμετέχουν με προσφορές.

Η JYSK, η Δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων με είδη σπιτιού που δραστηριοποιείται σε 43 χώρες στον κόσμο και από το Σεπτέμβριο του 2015 και στην Ελλάδα, «τρέχει» για τέταρτη χρονιά την καμπάνια BLACK FRIDAY πραγματοποιώντας κάθε χρόνο καινούργιο ρεκόρ πωλήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος η BLACK FRIDAY στη JYSK θα διαρκέσει από την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου ενώ οι μεγάλες προσφορές θα είναι ενεργές και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr. Το e-shop JYSK.gr δίνει τη δυνατότητα και σε πελάτες της JYSK εκτός Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρισας όπου η αλυσίδα έχει αυτή τη στιγμή καταστήματα να επωφεληθούν από τις μεγάλες προσφορές της JYSK σε έπιπλα, στρώματα κα άλλα είδη ύπνου, λευκά είδη και είδη σπιτιού.

Για πρώτη φορά φέτος η JYSK θα λανσάρει και τη CYBER MONDAY, όπου από τη Δευτέρα 28.11 έως και την Τετάρτη 30.11 θα υπάρχουν προσφορές σε προϊόντα που είναι αποκλειστικά διαθέσιμα online και δεν διατίθενται στα φυσικά καταστήματα της JYSK.

Δείτε τις προσφορές της JYSK, αποκλειστικά για τις ημέρες της καμπάνιας BLACK FRIDAY:

Μαξιλάρι DELUX MICRO από 29,99€ τώρα μόνο 7,5€, κέρδος 75%!

Ανατομικό μαξιλάρι WELLPUR STRANDA από 79,99€ τώρα μόνο 20€, κέρδος 75%

Καρέκλα τραπεζαρίας BAKKELY από 79,99€ τώρα μόνο 32€, κέρδος 60%!

20%-60% σε όλα τα στρώματα αφρού!

20%-60% σε όλες τις καρέκλες γραφείου!

20%-40% σε όλα τα καλάθια απλύτων!

Δείτε ΕΔΩ ακόμα περισσότερες BLACK FRIDAY προσφορές της JYSK σε έπιπλα και είδη σπιτιού και ύπνου.

Διαβάστε ακόμα: H JYSK αναμένει ρεκόρ πωλήσεων στη «Black Friday»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης