Μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικά ψυγεία για επιχειρήσεις εστίασης μπορούν να βρουν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα που θα επισκεφτούν το Geniko Emprorio. 

Το Geniko Emporio είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα επαγγελματικού εξοπλισμού με μία γκάμα προϊόντων που ξεπερνούν σε αριθμό τους 10.000 κωδικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο λόγω ηλεκτρονικό κατάστημα θα μπορέσετε να βρείτε όλο τον εξοπλισμό που μπορεί να χρειαστείτε για την επιχείρησή σας είτε είστε ιδιοκτήτης εστιατορίου είτε ξενοδοχείου, καφετέριας, κρεοπωλείου, σούπερ μάρκετ, mini market και ζαχαροπλαστείου.

Με πάρα πολλές συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα όπως επίσης και με μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού, η εταιρεία προσφέρει μηχανήματα και εξοπλισμό γενικότερα με κύριο χαρακτηριστικό την ποιότητα και την αντοχή στον χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε παρακάτω τις κυριότερες κατηγορίες των επαγγελματικών ψυγείων που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Geniko Emporio:

Ανοξείδωτα ψυγεία πάγκοι

Σε αυτή την κατηγορία θα ενημερωθείτε όλα τα ψυγεία πάγκοι που υπάρχουν διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά. Οι επιλογές που έχετε είναι ψυγεία πάγκοι με ενσωματωμένο μοτέρ, ψυγεία πάγκοι χωρίς μοτέρ και ψυγεία πάγκοι με το μοτέρ από κάτω η εξοικονόμηση χώρου.

Τα ψυγεία πάγκοι που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ελληνικής κατασκευής και το μικρότερο που μπορείτε να προμηθευτείτε είναι με δυο πόρτες. Όσο μεγαλώνει το μήκος του ψυγείου, αυξάνεται και ο αριθμός των ανοιγμένων πορτών που τοποθετούνται σε αυτό.

Ανοξείδωτα ψυγεία θάλαμοι

Επίσης ελληνικής κατασκευής τα ψυγεία θάλαμοι που θα δείτε στο Geniko Emporio διαφέρουν πάρα πολύ στις διαστάσεις με το μικρότερο να αρχίζει από 50x46x103cm με μία πόρτα (μονό) και το μεγαλύτερο 140x80x215cm με δύο πόρτες (διπλό).

Ψυγεία βιτρίνες self service

Τα επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνες self service είναι απαραίτητο εργαλείο και κομμάτι του εξοπλισμού ενός οποιοδήποτε μίνι μάρκετ ή super market.

Η κατασκευή τους πραγματοποιείται στην Ελλάδα από ελληνική εταιρεία με μεγάλη και πολυετή εμπειρία στην κατασκευή επαγγελματικών ψυγείων.

Κατά την παραγγελία ενός τέτοιου ψυγείου μπορείτε να επιλέξετε να προμηθευτείτε ψυγεία self-service με ενσωματωμένο μοτέρ ή και χωρίς μοτέρ στην περίπτωση που έχετε προεγκατεστημένο το δικό σας μοτέρ.

Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε κουρτίνες νυκτός οι οποίες βοηθούν στην εξοικονόμηση ρεύματος διατηρώντας τη θερμοκρασία του ψυγείου σταθερή κατά τις βραδινές ώρες όπου δεν χρησιμοποιείται από τους πελάτες. Παράλληλα, υπάρχουν διαθέσιμες και κρυστάλλινες πόρτες εάν δεν θέλετε το ψυγείο να είναι ανοικτό συνέχεια.

Ψυχόμενες βιτρίνες

Στο Geniko Emporio θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία από βιτρίνες ψυχόμενες επιτραπέζιες και επιδαπέδιες.

Αυτές οι βιτρίνες είναι ιδανικές για επιχειρήσεις όπως ζαχαροπλαστεία, φούρνους, καφετέριες ξενοδοχεία κα

Γενικότερα οι βιτρίνες χρησιμοποιούνται από επιχειρήσεις που έχουνε φαγητά και προϊόντα που θέλουν να αναδείξουν και να διατηρήσουν σε σταθερή θερμοκρασία.

Σε αυτή τη κατηγορία θα δείτε Ελληνικής κατασκευής ψυχόμενες βιτρίνες είτε είναι επιδαπέδιες είτε επιτραπέζιες όπως επίσης και ένα μεγάλο αριθμό βιτρινών από τρίτες χώρες όπως Γερμανία, Τουρκία και Κίνα.

Επισκεφθείτε το Blog Επαγγελματικού Εξοπλισμού και δείτε περισσότερα άρθρα σαν και αυτό.

Το Geniko Emporio αναλύει θέματα που αφορούν όλους τους επιχειρηματίες και ειδικότερα επαγγελματίες που ασχολούνται με την εστίαση.

Επικοινωνήστε με το Geniko Emporio εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα κάνοντας σωστές και έξυπνες αγορές για την επιχείρησή σας που θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.

Οι παραγγελίες παραδίδονται στην έδρα της επιχειρήσης από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.
Επικοινωνία: 2241061908 | Info@genikoemporio.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης