Η 3αλφα, η εταιρεία που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έλληνα καταναλωτή και μία θέση επάξια στο τραπέζι του, παρουσιάζει τις μαύρες φακές Beluga. Μικρές, λαμπερές σε σχήμα χάντρας σαν το χαβιάρι Beluga, είναι πλούσιες σε σίδηρο, φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.

Οι φακές Beluga 3αλφα εντάσσονται διατροφικά στις υπερτροφές, λόγω των ευεργετικών συστατικών που περιέχουν, είναι εξαιρετικά νόστιμες και μπορούν να μαγειρευτούν με πολλούς και εύκολους τρόπους. Μπορούν να συνοδεύσουν τις κρύες σαλάτες, να σερβιριστούν σαν συνοδευτικό ενός κυρίως πιάτου, ακόμα και να μαγειρευτούν σαν κλασική σούπα. Οι φακές Beluga 3αλφα αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια ισορροπημένη μεσογειακή διατροφή και δίαιτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., που εδώ και 50 χρόνια βρίσκεται πάντα δίπλα στον καταναλωτή, καινοτομεί για άλλη μία φορά και φέρνει στο τραπέζι μας, όπως πάντα, τα καλύτερα όσπρια και ρύζια, φροντίζοντας με αγάπη και μεράκι τις αξίες της ελληνικής οικογένειας και καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις φακές Beluga 3αλφα, ακολουθεί μια γευστικότατη συνταγή με αγάπη από την 3αλφα.

Φακές Beluga σαλάτα

Υλικά για τις φακές Beluga
• 1 κούπα φακές Beluga 3αλφα
• 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
• ½ κόκκινο κρεμμύδι
• 1 σκελίδα σκόρδο
• 1 δαφνόφυλλο
• Αλάτι

Υλικά για την σαλάτα
• 250 γρ. ρόκα
• 200 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
• 250 γρ. χαλούμι ψημένο
• 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
• 2 κουταλιές της σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί
• Βαλσάμικο ξύδι
• ¼ της κούπας ελαιόλαδο
• Αλάτι – πιπέρι

Τρόπος μαγειρέματος:

Βράζουμε τις φακές για 15 – 20 λεπτά περίπου μαζί με το κρεμμύδι, το σκόρδο, το δαφνόφυλλο, λίγο αλάτι και δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Στο τέλος του βρασμού αφαιρούμε το κρεμμύδι και τις αφήνουμε να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου. Σε ένα πιάτο τοποθετούμε τη ρόκα, τις φακές, τα κομμένα ντοματίνια, την κάπαρη, και το χαλούμι και περιχύνουμε με τη σάλτσα που έχουμε φτιάξει αναμιγνύοντας το ελαιόλαδο με το ξύδι κόκκινου κρασιού, το βαλσάμικο ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης