Η ΙΚΕΑ βρίσκεται και φέτος δίπλα στους φοιτητές και σε συνεργασία με την Κωτσόβολος, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για τη δημιουργία του φοιτητικού σπιτιού των ονείρων τους!

Αναγνωρίζοντας, λοιπόν, πως το φοιτητικό σπίτι δεν είναι απλά ένα διαμέρισμα, αλλά ένα μέρος στο οποίο οι φοιτητές θα περάσουν μία πολύ σημαντική περίοδο της ζωής τους, η ΙΚΕΑ και η Κωτσόβολος τους βοηθούν να αποκτήσουν ό,τι χρειάζονται για να διαμορφώσουν το χώρο τους με το δικό τους στιλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις 18 Αυγούστου μπορούν όσοι ενδιαφέρονται, να διαλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα ΙΚΕΑ και με αγορές άνω των 600€, να κερδίσουν κουπόνι αγορών 100€ για τα καταστήματα Κωτσόβολος, έτσι ώστε να εξοπλίσουν το σπίτι τους με έπιπλα και συσκευές που θα το κάνουν λειτουργικό!

Παράλληλα, επιλέγοντας από μια ευρεία γκάμα προϊόντων και με αγορές άνω των 600€ από τα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, οι φοιτητές κερδίζουν κουπόνι αγορών αξίας 100€ αντίστοιχα, για τα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Η ενέργεια ισχύει μέχρι 30/09/2017, ενώ η εξαργύρωση των κουπονιών στα καταστήματα και στα e-shop μπορεί να γίνει μέχρι 31/10/2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όρους και προϋποθέσεις επισκεφθείτε το: http://www.ikea.gr/home/student-offer/

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης