Η Iron Guard Protection, η νέα εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίασή της την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 σε Συνέντευξη Τύπου.

Η Iron Guard είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία αποτελούμενη από αξιόλογα στελέχη με μακρά εμπειρία τόσο στον τομέα των υπηρεσιών ασφαλείας καθώς και σε διάφορους άλλους επιχειρηματικούς και όχι μόνο τομείς, που μπαίνει δυναμικά στην αγορά κάνοντας μία καινοτόμα και ανταγωνιστική πρόταση στον κλάδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όραμα της Iron Guard είναι να καθιερωθεί ως ο ηγέτης του κλάδου των υπηρεσιών ασφαλείας και σταδιακά να αποτελέσει συνώνυμο της ασφάλειας στη συνείδηση κάθε πολίτη, εταιρίας ή οργανισμού στην Ελλάδα.

Στόχοι της Iron Guard είναι:

1. Η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφάλειας και φύλαξης υψηλών προδιαγραφών με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και πάντα με ευελιξία ως προς τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Η προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και οργάνωσης αντίστοιχων μίας μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας, αλλά με το φιλικό πρόσωπο και την αμεσότητα που χαρακτηρίζει μία μικρότερη επιχείρηση, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

3. Η συνεχής αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού και των πρακτικών που υιοθετεί, εξελίσσοντας διαρκώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες της προς όφελος των πελατών που την εμπιστεύονται.

4. Η παροχή άρτια εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού που ανταποκρίνεται ακόμα και στις υψηλότερες απαιτήσεις.

5. Η λειτουργία με ήθος και σεβασμό προς τους πελάτες, τους εργαζόμενους αλλά και τους πολίτες.
Η Iron Guard με εφόδια την πολυετή εμπειρία των στελεχών της, το πιστοποιημένο και αδειοδοτημένο ανθρώπινο δυναμικό και της τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας με τις εξής υπηρεσίες:

• Στατικές φυλάξεις: Οι υπεύθυνοι ασφαλείας της εταιρείας κάνουν εκτενή έλεγχο και μελέτη του χώρου ώστε να διαμορφώσουν το κατάλληλο πλάνο ασφάλειας. Οι φύλακες που το αναλαμβάνουν, ενημερώνονται και εκπαιδεύονται για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πλάνου και να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν άμεσα πιθανούς κινδύνους.

• Ασφάλεια προσώπων: Ειδικά εκπαιδευμένοι φύλακες ασφαλείας μπορούν να αναλάβουν τη φύλαξη προσώπων είτε κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων τους, είτε στον επαγγελματικό τους χώρο, είτε ακόμα και στην κατοικία τους, με διακριτικότητα και σεβασμό στην προσωπική ζωή του καθενός.

• Περιπολίες: Δημιουργία εξειδικευμένου πλάνου περιπολιών βασισμένο στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη μέσω του οποίου πραγματοποιούνται τακτικοί έλεγχοι σε όλα τα σημεία του φυλασσόμενου χώρου ή περιοχής κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας.

• 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων: Ειδικός σύγχρονος εξοπλισμός και εκπαιδευμένο προσωπικό είναι στη διάθεση των πελατών της εταιρείας σε 24ωρη βάση για να λαμβάνουν τα επείγοντα σήματα, να διαχειρίζονται την πληροφορία, να εκτιμούν τον κίνδυνο και να ιεραρχούν τις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση ανταπόκριση σε αυτά.

• Άμεση επέμβαση: Μέσω του 24ωρου Κέντρου Λήψης Σημάτων οι φύλακες ασφαλείας της εταιρείας επεμβαίνουν άμεσα σε επείγοντα περιστατικά (διάρρηξη, προσωπική απειλή, φωτιά κλπ) με την έγκαιρη ενημέρωση τόσο των ιδιοκτητών του φυλασσόμενου χώρου όσο και των αρμόδιων Δημόσιων Αρχών, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο, αλλά και άμεση επέμβαση με ειδικά εξοπλισμένα περιπολικά ασφαλείας, επανδρωμένα με έμπειρους και αξιόπιστους φύλακες.

• Συστήματα ασφαλείας – CCTV, Access Control: Η Iron Guard διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, με προηγμένα συστήματα ασφαλείας και σύγχρονες ηλεκτρονικές και τηλεπικοινωνιακές εγκαταστάσεις.

• Σύστημα TSCM (Technical Surveillance Counter Measures): Πρόκειται για μία καινοτόμα υπηρεσία της Iron Guard, που αφορά ένα σύνολο ειδικών ηλεκτρονικών αντίμετρων που συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα επιχειρηματικής αντιπαρακολούθησης. Για τη συγκεκριμένη υπηρεσία η εταιρία διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας τον οποίο διαχειρίζονται εξειδικευμένοι και εκπαιδευμένοι χειριστές.

• Πρόγραμμα SELF PROTECT: Το Πρόγραμμα Προσωπικής Προστασίας & Αυτοάμυνας “SELF PROTECT” αποτελεί ακόμα μία υπηρεσία που προσφέρει αποκλειστικά η Iron Guard Protection η οποία απευθύνεται σε ενήλικες, σε οικογένειες ακόμα και σε παιδιά. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει θεωρητικές και πρακτικές εκπαιδεύσεις για την πρόβλεψη και αντιμετώπιση πιθανών ακραίων περιστατικών και εκπαίδευση σε τεχνικές αυτοάμυνας. Επικεφαλής του προγράμματος SELF PROTECT είναι ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία του στον πρωταθλητισμό αλλά και την τεχνογνωσία του σε ότι αφορά μεθόδους αυτοάμυνας, αυτοπειθαρχίας και προσωπικής ενδυνάμωσης, σχεδίασε το εν λόγω πρόγραμμα προκειμένου να μεταδώσει αυτή τη γνώση και να συνεισφέρει στο ευρύτερο κοινό. Επιπλέον, λόγω της ιδιαίτερης αγάπης που έχει ο Μιχάλης Ζαμπίδης για τα παιδιά και λόγω του αυξανόμενου αριθμού περιστατικών ενδοσχολικής βίας, πήρε την πρωτοβουλία και διαμόρφωσε μία ειδική εκδοχή του προγράμματος για τις μικρότερες ηλικίες σε συνεργασία με εξειδικευμένους παιδοψυχολόγους. Μέσω του προγράμματος αυτού, τα παιδιά θα μάθουν να προβλέπουν, να αποφεύγουν και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά πιθανά ακραία περιστατικά αλλά και να μιλήσουν για τέτοιου είδους προβλήματα στους γονείς ή τους δασκάλους τους. Η Iron Guard λόγω της ιδιαίτερης ευαισθησίας του συγκεκριμένου θέματος, πριν ένα παιδί ξεκινήσει την παρακολούθηση του εξατομικευμένου προγράμματος είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους γονείς του και πραγματοποιούνται αρκετές συναντήσεις.
H Iron Guard απαρτίζεται από τους κ. Λάμπρο Παπανικολάου, Γενικό Διευθυντή, κ. Γιάννη Βαμβούκη, Τεχνικό Σύμβουλο, κ. Θωμά Ρούμπα, Επιχειρηματικό Σύμβουλο και τον κ. Μιχάλη Ζαμπίδη Σύμβουλο Ανθρώπινου Δυναμικού & Εκπαίδευσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης