Η «Κρητών Άρτος» ταξιδεύει την Κρήτη σε όλη την Ελλάδα και προσφέρει αυθεντικά, κρητικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και εξαιρετικής γεύσης.

Όλη η παράδοση και η αγνότητα της κρητικής γης παντρεύεται με θρεπτικούς καρπούς και σπόρους και δημιουργούν παξιμάδια και snacks που έχουν ως βάση την Κρητική Μεσογειακή Διατροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράγονται μόνο από 100% φυσικές πρώτες ύλες, άλευρα ολικής αλέσεως και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης, σε σύγχρονη μονάδα παραγωγής, στην βιομηχανική περιοχή του Ηρακλείου.

Η «Κρητών» Άρτος ιδρύθηκε το 2004 με την εξαγορά μιας παλιάς οικογενειακής βιοτεχνίας παραγωγής Κρητικών παραδοσιακών αρτοσκευασμάτων και χρόνο με το χρόνο ενισχύει την παραγωγική της δυναμικότητα.

Παρότι βρίσκεται σε τροχιά συνεχούς ανάπτυξης, μένει πάντα προσηλωμένη στις αξίες της και στην ποιότητα των προϊόντων της, καθώς όλη η παραγωγική διαδικασία λειτουργεί κάτω από τους αυστηρούς κανόνες των συστημάτων ποιότητας IFS Higher Level και BRC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


https://www.youtube.com/watch?v=YY9ZnfCMw7o&feature=youtu.be

Κουλουρίτσες με Λιναρόσπορο

Οι σπόροι του λιναριού είναι πλούσιοι σε μεταλλικά στοιχεία, αμινοξέα και Ω3 λιπαρά και οι ευεργετικές τους ιδιότητες είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Η Κρητών Άρτος, με βάση πάντα την Κρητική Μεσογειακή Διατροφή, δημιουργεί τις γνωστές Κουλουρίτσες, με 3 ειδών άλευρα (σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη) προσθέτοντας λιναρόσπορο.

Μπορείτε να τις δοκιμάσετε ολόκληρες με ξυσμένη ντομάτα, ελαιόλαδο και φέτα, με βούτυρο και μαρμελάδα, με ξινομυζήθρα και φρέσκα φρούτα, σπασμένες στις σαλάτες ή όπου αλλού θέλετε.

Απολαυστικές και ιδανικές για ένα χορταστικό πρωινό, ένα υγιεινό μεσημεριανό ή ένα ελαφρύ βραδινό. Το απαραίτητο σνακ για όλη την ημέρα, σε κάθε τραπέζι ή ακόμα και στο γραφείο, στην παραλία, στο πικνίκ, αφού μπορείτε να τις έχετε παντού μαζί σας!

Παξιμαδάκι εξαιρετικά θρεπτικό ακόμα και για άτομα με χοληστερόλη. Ιδανική επιλογή για να ολοκληρωθεί οποιοδήποτε γεύμα!

Για να δείτε όλα τα προϊόντα πατήστε ΕΔΩ

Αναζητήστε τα στα ράφια των supermarkets, δοκιμάστε τα και θα ενθουσιαστείτε!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης