Η πατητή τσιμεντοκονία εφαρμόζεται σε νέες κατασκευές αλλά και σε ανακαινίσεις πάνω σε πλακάκια, μωσαϊκό, μπετό, βαμένους τοίχους, χωρίς να χρειαστεί ξήλωμα, κατευθείαν πάνω στην επιφάνεια προσφέροντας πλήρη ανακαίνιση των επιφανειών. Η τελική όψη βγαίνει σε γυαλιστερό ή ματ και σε απεριόριστους χρωματισμούς της επιλογής σας.

Η πατητή τσιμεντοκονία Patiti Style έχει πολύ μικρό πάχος, μόλις 5mm, πολύ υψηλές αντοχές, παράλληλα ελαστικότητα και αντιρηγματική προστασία, είναι πλήρως στεγανή, δεν αλλοιώνεται από τα καθαριστικά (χλωρίνες, αζαξ, άλλα καθαριστικά ), έχει μεγάλη διαχρονικότητα και υψηλή ανθεκτικότητα απέναντι σε χαρακιές και βάρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Patiti Style εφαρμόζεται σε νέες και παλιές κατασκευές, γραφεία, καταστήματα, εκθέσεις και άλλους επαγγελματικούς χώρους, μπάνια, κουζίνες, δάπεδα, τοίχους, σκάλες, έπιπλα, νεροχύτες, και άλλα διακοσμητικά. Το σύστημα Patiti Style είναι οικονομικό και σας το προσφέρουμε με μόλις 21ευρώ/μ2+φπα εφαρμοσμένο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα πατητής τσιμεντοκονίας στο http://www.patitistyle.gr/.

Η εταιρεία μας είναι στο χώρο των μονωτικών και δομικών υλικών από το 1958 και σας προσφέρει επίσης συστήματα για μονώσεις ταρατσών και θερμοπρόσοψη με εγγυημένο θερμομονωτικό αποτέλεσμα .

Περισσότερες πληροφορίες στο site μας https://fragoulakis.gr/

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης