Tο όραμα και τη στρατηγική της νέας Προέδρου Δ.Σ. & Διευθύνουσας Συμβούλου NN Hellas, κας Μαριάννας Πολιτοπούλου, παρουσιάστηκε σε δημοσιογραφικό δείπνο. 

Όπως ανέφερε, η NN Hellas «είναι η κορυφαία επωνυμία στην ελληνική αγορά και η Νο1 επιλογή για τους Έλληνες καταναλωτές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι στόχοι είναι η εταιρία να:

-Συνεχίσει να εφαρμόζει τις Αξίες («Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε») , την Αποστολή και τη Στρατηγική του Ομίλου NN.
-Αποτελέσει το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον (Βest Workplace) στην Ελλάδα.
-Είναι ένας πραγματικά πελατοκεντρικός οργανισμός .
-Συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας, ευθυγραμμισμένες με το πρόγραμμα Future Matters του Ομίλου ΝΝ.
-Συνεχίσει να εδραιώνει συνεργασίες με αναγνωρισμένους παρόχους στον τομέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών στην εγχώρια αγορά. Πρόσφατα, ενδυνάμωσε τη συνεργασία της με τον Όμιλο Υγεία.
-Συνεχίσει να ενισχύει τη συνεργασία της με τα μεγάλα Νοσοκομεία της χώρας και να σχεδιάζει καινοτόμα προγράμματα με στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της.
-Κατακτήσει τη Νο1 θέση στην Αγορά Ασφαλειών Ζωής, Υγείας και Αποταμίευσης-Επένδυσης στην Ελλάδα.

Όπως τόνισε η Μαριάννα Πολιτοπούλου, σύμφωνα με τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου του 2016, για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ΝΝ κατακτά την 1η θέση στην Αγορά Ασφαλειών Ζωής ως προς μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια χαρακτήρισε ως εντυπωσιακά τα οικονομικά αποτελέσματα για την οικογένεια των ΝΝ Ασφαλιστικών – Επενδυτικών προϊόντων (Συνδεδεμένων με επενδύσεις και με εγγύηση κεφαλαίου στη λήξη). Τα προγράμματα NN Orange Genius (το οποίο διατίθεται από το Δίκτυο Πωλήσεων της ΝΝ) και SmartPlan (το οποίο διατίθεται από το δίκτυο της Τράπεζας Πειραιώς) έχουν εντυπωσιακές επιδόσεις σε πωλήσεις, αφού από τον Απρίλιο του 2015, το χαρτοφυλάκιο (Assets Under Management) έχει ανέλθει σε περισσότερα από 150 εκ. Ευρώ.

Το πρόγραμμα NN Οrange First Care

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης παρουσιάστηκε το πρόγραμμα NN Orange First Care που προσφέρει πρόσβαση σε σύγχρονες και αξιόπιστες διαγνωστικές υπηρεσίες σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.  Κύριο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι οι ιατρικές υπηρεσίες σε δύο από τα μεγαλύτερα Διαγνωστικά Δίκτυα της Ελλάδας, το Δίκτυο της Βιοïατρικής και της Euromedica, αναγνωρισμένα για το υψηλό επίπεδο επιστημονικής κατάρτισής τους.

Ανάμεσα στα κύρια χαρακτηριστικά του προγράμματος συγκαταλέγονται τα εξής:
-3 διαφορετικά πακέτα για να επιλέξει ο πελάτης
-Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης
-Διαγνωστικές εξετάσεις έως 2,500 Ευρώ, 2,000 Ευρώ ή 1,500 Ευρώ
-0% συμμετοχή με την προσκόμιση παραπεμπτικού από οποιονδήποτε ιατρό σχετικής ειδικότητας. 5%, -10% ή 20% συμμετοχή χωρίς προσκόμιση παραπεμπτικού.
-Ιατρικές επισκέψεις
-Ετήσιο check up
-Ετήσιος οδοντιατρικός έλεγχος

Ψηφιοποίηση-Βελτιστοποίηση διαδικασιών

Η ΝΝ Hellas θα επενδύσει περαιτέρω στην ψηφιοποίηση και βελτιστοποίηση των διαδικασιών και υπηρεσιών της. «Εν μέσω της εποχής της καινοτομίας και των γρήγορων τεχνολογικών εξελίξεων, στόχος είναι η καλύτερη δυνατή εμπειρία του πελάτη, μέσω της δυνατότητας για αυτοεξυπηρέτηση (self service) μέσω υπολογιστή, κινητού και tablet», σημείωσε η Πρόεδρος της εταιρίας.
 
Tα Projects τα οποία έχουν ήδη ολοκληρωθεί στον τομέα αυτό είναι τα εξής:
 
-Το Direct κανάλι της NN παρουσιάστηκε επιτυχώς το Δεκέμβριο του 2015, προσφέροντας στους πελάτες πρόσβαση σε κορυφαίας ποιότητας νοσοκομειακές υπηρεσίες καθώς και υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας και πρόληψης.
-Η Ηλεκτρονική Αίτηση (E-Application) είναι ήδη «στον αέρα» και μία πρώτη ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων της NN έχουν ήδη στη διάθεσή τους tablets και την αξιοποιούν.

Εταιρική Υπευθυνότητα ΝΝ Hellas

Η NN Hellas αναλαμβάνει πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Το πρόγραμμα Orange Grove, το οποίο αποτελεί πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και υποστηρίζεται από Ελληνο-Ολλανδικές επιχειρήσεις, κοινωφελή ιδρύματα και πανεπιστήμια, με στόχο την προώθηση της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και τη συνεισφορά στην αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων στην Ελλάδα.

Η NN Hellas είναι Υποστηρικτής από το 2013, ενώ πρόσφατα ανανέωσε τη χορηγία για 3 επιπλέον έτη. Το πρόγραμμα συνεισφέρει στην τοπική κοινωνία καθώς υποστηρίζει νέους ανθρώπους να αναλάβουν επαγγελματική πρωτοβουλία. Επιπρόσθετα, δημιουργεί οικονομικές ευκαιρίες καθώς διευκολύνει τους νέους να αναπτύξουν και να αυξήσουν τη δυναμική τους στην αγορά εργασίας.

Υποστήριξη Μυρτούς Παπαδομιχελάκη

Η Εταιρία μαζί με το σύνολο του Διοικητικού της Προσωπικού και του Δικτύου Ασφαλιστικών Συμβούλων της NN ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατάφεραν να συγκεντρώσουν χρηματικούς πόρους για την αγορά ειδικού οχήματος για τις ανάγκες μετακίνησης της Μυρτούς. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος των ενεργειών της ΝΝ για την ανακούφιση των οικονομικών δυσχερειών οικογενειών και παιδιών που έχουν ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα για την NN Hellas και ενημερωθείτε αναλυτικά για τα πακέτα προσφορών εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης