Το νέο γάλα ΔΕΛΤΑ Advance κατσικίσιο ήρθε να ενταχθεί στην οικογένεια του ΔΕΛΤΑ Advance, προσφέροντας στα μικρά παιδιά (1-3 ετών) τα ιδιαίτερα θρεπτικά οφέλη του κατσικίσιου γάλακτος (τα λίπη και οι πρωτεϊνες), για να συμβάλλει στην κάλυψη των αυξημένων διατροφικών τους αναγκών, στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Το ΔΕΛΤΑ Advance Κατσικίσιο γάλα παράγεται από υψηλής ποιότητας κατσικίσιο γάλα, είναι εμπλουτισμένο με σίδηρο, βιταμίνες & ιχνοστοιχεία. Επιπλέον, το κατσικίσιο γάλα είναι εγκεκριμένο από την EFSA (Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων), Δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα, άλλα μόνο το φυσικό σάκχαρο του γάλακτος (λακτόζη).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα προϊόντα ΔΕΛΤΑ Advance έχουν κερδίσει εδώ και χρόνια την εμπιστοσύνη των μαμάδων καθώς επίσης και την σύσταση των παιδιάτρων.

Η ΔΕΛΤΑ, διαχρονικά πρωτοπόρος και ηγέτης στην αγορά παιδικού γάλακτος ψυγείου, προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, με εναλλακτικές λύσεις για την σύγχρονη ελληνική οικογένεια, υψηλής διατροφικής αξίας για την σωστή σωματική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα & στην ασφάλεια των προϊόντων, η ΔΕΛΤΑ δημιούργησε το «Σύστημα Παιδικής Διατροφής» Advance, το οποίο έως και σήμερα αποτελείται από γαλακτοκομικά προϊόντα, ειδικά μελετημένα και κατάλληλα εμπλουτισμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών από 6 μηνών (για τα προϊόντα γιαουρτιού) & από 12 μηνών+ (για τα εμπλουτισμένα γάλατα Advance).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης