Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016, στις 7 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε Cocktail Event, στις εγκαταστάσεις του Δερματολογικού Ιατρείου Skin Center (Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα, Κεντρική Πλατεία Λάρισας). Η εκδήλωση, διεξήχθη με αφορμή την 5νθήμερη επίσκεψη του Ιατρικού Επιτελείου της Bergmann Kord, στο Επιστημονικό κέντρο της Λάρισας.

Τόσο η Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord όσο και το Δερματολογικό Κέντρο Skin Center αποτελούν μέλη του πρωτοπόρου Ομίλου Ιατρικών Εταιρειών Kord Group.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνάντηση έγινε παρουσία σημαντικών αντιπροσώπων από την πολιτική ζωή της περιοχής και άλλων υψηλών προσκεκλημένων, από τους χώρους της τοπικής αυτοδιοίκησης και λοιπούς πολιτικούς εκπροσώπους, της επιστήμης, εκπαίδευσης, επιχειρηματικής δράσης, δημοσιογραφίας, επικοινωνίας κ.α.


Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συνολική παρουσίαση των εξειδικευμένων υπηρεσιών, του Δερματολογικού Κέντρου Skin Center, που παρέχουν οι άριστα κατηρτισμένοι και έμπειροι γιατροί του, στον τομέα της Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας, όπως :

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

o Εφαρμογές Botox
o Θεραπείες προσώπου με Υαλουρονικό οξύ
o Θεραπείες Αντιγήρανσης
o Μεσοθεραπεία Προσώπου-Σώματος
o Θεραπεία PRP
o Θεραπεία Ουλών Ακμής κ.λ.π.

Στο Cocktail Event παρευρέθησαν οι κ.κ. Κων/νος Τζανακούλης (πρώην Δήμαρχος Λαρίσης), Κων/νος Αγοραστός (Περιφερειάρχης Θεσσαλίας), Μιχάλης Αναστασίου (Δημ. Σύμβουλος), Αχιλλέας Νταβέλης (Πρόεδρος του ΣΘΕΒ), Αθανάσιος Βάκαλης (Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα), Αθανάσιος Παιδής (Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας), καθώς και πολλά ακόμη σημαίνοντα πρόσωπα.

(από αριστερά) Η κα. Χριστίνα Καραμπιτσάκου με το ζεύγο Κωνσταντόπουλου, την κα. Βασιλική Κορδερά και τους γιατρούς κ. Χρήστο Χρηστάκη και κ. Γιώργο Βελιμβασάκη.

Το Skin Center, στεγάζεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Λάρισας. Οι εγκαταστάσεις του, περιλαμβάνουν κατάλληλα διαμορφωμένους και τεχνολογικά πλήρως εξοπλισμένους χώρους, στους οποίους παρέχονται ασφαλείς και αποτελεσματικές ιατρικές λύσεις, σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Το πλήθος, οι ιδιότητες των παρευρισκομένων και η πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα που διατηρήθηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, επιβεβαίωσαν την επιτυχία της εκδήλωσης και σηματοδότησαν την ουσιαστική έναρξη λειτουργιών του Skin Center στην ευρύτερη περιοχή.

Εξ’ αριστερών όρθιοι οι κ.κ. Αναστασίου Μιχάλης (Δημ. Σύμβουλος), Χρηστάκης Χρήστος (Γιατρός), κ. Παιδής Αθανάσιος (Θεματικός Αντιπεριφεριαρχης), Γιαννακόπουλος Ιωάννης (Δημοσιογράφος).  Εξ’ αριστερών καθήμενοι κ. Αγοραστός Κων/νος (Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ), ο κ. Τζανακούλης Κων/νος (πρώην Δήμαρχος Λαρίσης) και η κα. Βασιλική Κορδερά (Πρόεδρος της Bergmann Kord)

Η επίσημη «πρώτη» του Skin Center, χαρακτηρίστηκε από έντονο ενδιαφέρον, ενώ τα θετικά σχόλια των συμμετεχόντων, οι ευχές και το ενθουσιώδες κλίμα, προδικάζουν σαφώς την ευοίωνη πορεία του Δερματολογικού Κέντρου.

Η ευχάριστη ατμόσφαιρα «κράτησε» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Skin Center Λάρισας (Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα, Τ.Κ. 412 22, Κεντρική Πλατεία Λάρισας, τηλ. 2410 660090, Email: info@kord.gr)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης