Με ιδιαίτερη χαρά σας περιμένουμε στην έκθεση “HORECA 2017” που θα διεξαχθεί στο METROPOLITAN EXPO στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, από Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 έως Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017.  Θα βρισκόμαστε στήν ΑΙΘΟΥΣΑ 2, αριθμός περιπτέρου D 32.

Θα παρουσιαστούν καινοτόμα και ριζοσπαστικά προϊόντα μέσα από ένα μοναδικό “μπουτίκ” περίπτερο που θα ξεχωρίσει για μία ακόμη φορά, όπως καθετοποιημένες λύσεις για ξενοδοχειακές μονάδες και πάσης φύσεως επαγγελματία, ανεξαρτήτως μεγέθους, για όλα τα στυλ και όλους τους προϋπολογισμούς, ολοκληρωμένες προτάσεις για το μπάνιο, πλακίδια, είδη υγιεινής, λύσεις ΑΜΕΑ, συστήματα ντουζ, καμπίνες και αξεσουάρ, και καινοτόμες λύσεις για την επένδυση εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων και δαπέδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά δεν θα λείψουν προτάσεις για την επένδυση περιβάλλοντων χώρων, για την πισίνα, και λύσεις πλακιδίων βιομηχανικών απαιτήσεων για έντονη χρήση, που συνδυάζουν την αντοχή, την αξιοπιστία, το κορυφαίο design, και την προσιτή τιμή. Στο περίπτερο μας θα βρείτε επώνυμα brands που θα δώσουν μια μικρή μόνο ιδέα από την τεράστια και ανεξάντλητη γκάμα της εταιρείας, με έντονα διαφοροποιημένο product portfolio.

Πιστοί στις εξελίξεις, θα παρουσιάσουμε ότι πιο τελευταίο στον κλάδο μας, όπως τα πλακίδια τύπου slim με πάχος μόλις 3,5 mm και διάσταση 300 Χ 100 cm, τα συστήματα σκίασης και κλωστρά, καθώς και καινοτόμα σχέδια πλακιδίων σε ρετρό αρχιτεκτονική, σε σχήματα ρόμβων, και φυσικά τα τρισδιάστατα διακοσμητικά πλακίδια των σειρών WOW και SUBWAY.

Τις εξειδικευμένες σας ανάγκες εξυπηρετεί ειδικά καταρτισμένο τμήμα έργων & προδιαγραφών που λειτουργεί στην εταιρεία μας, στο τηλέφωνο 210 5595902 ή στο info@lakiotis.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας ευχαριστούμε πολύ, και θα είναι χαρά μας να σας δούμε στην έκθεση.

Δείτε φωτογραφίες:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης