Τα Public καλούν όλους τους iPhone lovers να ανακαλύψουν πρώτοι από όλους την πληρέστερη γκάμα αξεσουάρ για τα νέα iPhone!

Ακολουθώντας πιστά τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας και συνεργαζόμενοι δυναμικά με ισχυρούς παίκτες της αγοράς, τα Public καλωσόρισαν πρόσφατα τα νέα αξεσουάρ Αpple καθώς & άλλα αξεσουάρ, όπως πολύχρωμες θήκες, μεμβράνες προστασίας που είναι συμβατά με τις νέες συσκευές της Αpple, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές τους να ξεχωρίσουν, ακολουθώντας τις πιο πρωτοπόρες τάσεις της αγοράς παγκοσμίως!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρείτε τα νέα αξεσουάρ για iPhone 7 ΕΔΩ.

 

Ανάμεσα στα νέα αξεσουάρ, κάθε επισκέπτης των Public μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε θήκες σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, προστατευτικές μεμβράνες οθόνης, καθώς και ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από εταιρείες όπως Puro, SBS, Moleskin, Ted Baker, Moshi, Cygnett που ανανεώνεται καθημερινά, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς gadget-ακηδες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι δυνατή η διάθεση της νέας συσκευής iPhone από τα 50 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και από το public.gr με ένα κλικ.
Tα πιο hot αξεσουάρ για τα νέα iPhone 7 είναι μόνο εδώ!

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης