Στις 22 Σεπτεμβρίου επισκεφθήκαμε με μια ομάδα εκπροσώπων των Μέσων τον αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς για να βιώσουμε από κοντά τις διαδικασίες που ακολουθούνται κατά τη διάρκεια του έτους για την παραγωγή, συγκομιδή και διάθεση των μήλων στον τελικό τους προορισμό, τον καταναλωτή.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού μας ξεναγηθήκαμε σε κτήματα και στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού και ανάμεσα σε άλλα μας παρουσιάστηκε η μετασυλλεκτική διαχείριση, ο έλεγχος των προϋποθέσεων που πρέπει να πληρούνται για τη συγκομιδή, το ξεφόρτωμα, ο ποιοτικός έλεγχος, η αποθήκευση στους ψυκτικούς χώρους, η προδιαλογή και η συσκευασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς είναι από τους αρχαιότερους συνεταιρισμούς, αφού ιδρύθηκε το 1916 από 199 Ζαγοριανούς. Παράγει μήλα ελεγμένα, υψηλής ποιότητας, εγγυημένα και με προστατευμένη ονομασία προέλευσης. Η διάκριση αυτή πιστοποιεί ότι το μήλο Ζαγορίν είναι προϊόν υψηλών προδιαγραφών. Με τη μέθοδο της “ολοκληρωμένης διαχείρισης” το μήλο Ζαγορίν είναι πεντακάθαρο, υγιεινό, για αυτό το εμπιστευόμαστε τόσο εμείς στη Lidl Hellas όσο και οι πελάτες μας.

Στη Lidl Hellas επιλέγουμε προσεκτικά τους συνεργάτες μας με στόχο πάνω από όλα την παροχή άριστων ποιοτικά και γευστικά προϊόντων στον Έλληνα καταναλωτή.

Από την επιλογή και την αποθήκευση, μέχρι τη μεταφορά και την πώλησή τους, τα προϊόντα που θα βρει ο πελάτης στα καταστήματά μας δεν έχουν φτάσει τυχαία εκεί. Επιλέγονται με τα πιο αυστηρά κριτήρια, περνούν από συνεχή έλεγχο, απολαμβάνουν σε όλα τα στάδια τη φροντίδα που απαιτείται, για να διατηρήσουν την ποιότητά τους. Και όταν φτάνουν στα LIDL, ο καταναλωτής γνωρίζει ότι αποτελούν την καλύτερη επιλογή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί στα LIDL το έχουμε ψάξει και έχουμε βρει πώς μπορούμε να σου προσφέρουμε το καλύτερο στην καλύτερη τιμή!

Επισκεφθείτε και το:

www.lidl-axizei.gr & www.lidl-hellas.gr
www.facebook.com/lidlgr/
www.twitter.com/Lidl_Hellas_
https://www.instagram.com/lidl_hellas/
Snapchat: Lidl Hellas

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης