Σε επτά ανέρχονται μέχρι στιγμής τα δείγματα τροφίμων στα οποία εντοπίστηκε DNA αλόγου, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του ΕΦΕΤ, Γιάννη Τσιάλτα.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, ελήφθησαν 167 δείγματα εκ των οποίων εξετάστηκαν τα 68 και βρέθηκαν θετικά τα 7, τονίζοντας παράλληλα πως τα θετικά δείγματα θα ελεγχθούν και για την ύπαρξη αντιβιοτικών και της αντιφλεγμονώδους ουσίας φαινυλοβουταζόνης. Ο κ. Τσιάλτας διευκρίνισε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλη την αλυσίδα παραγωγής και διάθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης