Μία ιδιαιτέρως τιμητική διάκριση πέτυχε για 5η συνεχή χρονιά η «Apollonia Farm» στο πλαίσιο του παγκόσμιου διαγωνισμού «World’s Best Olive Oils 2017».

Η Apollonia Farm βρέθηκε στο βάθρο των νικητών κατακτώντας τη δεύτερη θέση στα βραβεία ποιότητας για τα καλύτερα ελαιόλαδα στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τον σκληρό ανταγωνισμό, στον διαγωνισμό που διεξήχθη στη Ν. Υόρκη ανάμεσα σε 910 ελαιόλαδα, η «Apollonia Farm» κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη κριτών και καταναλωτικού κοινού που ανέδειξαν την εταιρεία σε μία από τις κορυφαίες σε ποιότητα σε όλον τον κόσμο.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια για 5η συνεχόμενη χρονιά η Apollonia Farm είναι μέσα στα βραβεία ποιότητας , στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Apollonia Farm κατάφερε για ακόμα μια φορά με την ποιότητα της να βρεθεί στο βάθρο των νικητών και να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο για ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα στον κόσμο. Ο διαγωνισμός διεξάγει στην Νέα Υόρκη World’s Best Olive Oils 2017

Εμείς με την σειρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό της Apollonia Farm , τους συνεργάτες της και τους εκλεκτούς καταναλωτές που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και κάθε χρόνο μας κάνουν ποιο ποιοτικούς.

Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσαμε να έχουμε το βραβείο του νικητή, και πάλι σας ευχαριστούμε πολύ».

Το βραβείο

Μία από τους κριτές, η Ελληνίδα Ελευθερία Γερμανάκη

H κα. Γερμανάκη μαζί με άλλους κριτές κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης