Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές καταγγελίες που αφορούν την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρονται στα σούπερ μάρκετ. Ωστόσο αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη ξεπερνά κάθε φαντασία.

Όπως καταγγέλλει ο κ. Δημήτρης Μήτσης πριν από πέντε μήνες αγόρασε από το κατάστημα «Μασούτης» επί της οδού Κοσμά Αιτωλού, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, μία συσκευασία που περιείχε σουσάμι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα περίεργα ξεκίνησαν όταν φτάνοντας σπίτι του, παρατήρησε ότι εντός της συσκευασίας υπήρχαν δύο… κάμπιες. Αμέσως επικοινώνησε με τη διοίκηση της εταιρείας «Μασούτης Α.Ε.» ώστε να τους ενημερώσει για τα καθέκαστα. Αμέσως οι αρμόδιοι υπάλληλοι του τόνισαν ότι η εταιρεία δεν φέρει καμιά ευθύνη, και τον παρέπεμψαν στην εταιρεία συσκευασίας του προϊόντος, την «Μπαχαρικά ΚΑΓΙΑ Α.Β.Ε.».

Τελικά οι άνθρωποι της εταιρείας «Μασούτης Α.Ε.» πρότειναν στον κ. Μήτση να τους παραδώσει το προϊόν,  ώστε να ακολουθήσει χημική ανάλυση-έρευνα για να εντοπιστεί η βασιμότητα του ισχυρισμού του. Έπειτα από αναμονή αρκετών εβδομάδων και ενώ ο καταγγέλλων προσπαθούσε εναγωνίως να ενημερωθεί  για τα αποτελέσματα της χημικής ανάλυσης, άκουσε έκπληκτος να του αναφέρουν ότι «εφόσον δεν έχετε το προϊόν στα χέρια σας, δεν μπορείτε να αποδείξετε τίποτα. Επομένως δεν έχετε πλέον καμία απαίτηση από εμάς». 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μήτσης παρέδωσε με τη θέλησή του τη συσκευασία ώστε να ακολουθήσει έρευνα.Τελικά όπως καταγγέλλει ο ίδιος, όχι μόνο δεν βρήκε το δίκιο του αλλά θεωρεί ότι τον εξαπάτησαν. Μάλιστα μας απέστειλε και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την ημέρα αγοράς του προϊόντος και αποδεικνύουν τα όσα ισχυρίζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr επικοινώνησε ως όφειλε με την εταιρεία «Μασούτης Α.Ε.», χωρίς όμως να λάβει κάποια απάντηση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης