Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά με την προμήθεια των απαιτούμενων, για το αυστηρά σύμφωνα με την παράδοση, σημερινό νηστίσιμο τραπέζι αλλά και για το αυριανό γιορτινό.

Με την ολοκλήρωση της Αποκαθήλωσης, όσοι καταναλωτές επισκέφθηκαν τη Βαρβάκειο αγορά και ιδίως την ιχθυαγορά της, κάλυψαν πλήρως τις ανάγκες τους καθώς «υπάρχουν προϊόντα και τιμές για όλα τα βαλάντια», όπως επισημαίνει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο πρόεδρος της Ένωσης Ιχθυοπωλών της Βαρβακείου Ιχθυαγοράς Σπύρος Κοράκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκφράζει την ικανοποίηση του για την κίνηση στην αγορά βεβαιώνοντας ότι «φέτος κινήθηκε πάρα πολύ καλά και είχε καλύτερες τιμές τόσο για τους εμπόρους όσο και για τους καταναλωτές». Διαβεβαιώνει ότι πρόκειται για «άριστα προϊόντα» τα οποία ελέγχονται καθημερινά από τα ελεγκτικά κλιμάκια τριών υπουργείων (Υγείας, Εμπορίου, Αγροτικής Ανάπτυξης ) και της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία και να αντιμετωπιστεί η αισχροκέρδεια που επιχειρείται μέσω της ελληνοποίησης των ειδών, όπως σημειώνει.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κρεοπωλών Αττικής Βασίλης Ντελφιλιππίδης δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο πως δεν είναι ικανοποιημένος από την κίνηση που υπάρχει μέχρι στιγμής στην αγορά.

Σημειώνεται ότι η αγορά είναι ανοιχτή σήμερα και αύριο Μ. Σάββατο, θα παραμείνει κλειστή την Κυριακή του Πάσχα καθώς και τη Δευτέρα, και θα επαναλειτουργήσει την Τρίτη 18 Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα Μ. Παρασκευή τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα κλείσουν στις 19.00, ενώ αύριο, Μεγάλο Σάββατο τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 09.00 έως τις 15.00, ενώ τα σούπερ μάρκετ αναμένεται να κλείσουν στις 20.00.

Πηγή φωτό: Eurokinissi-ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ ΑΓΟΡΑ/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης