Ανακοίνωση αναφορικά με τις εξελίξεις στην εκδοτική εταιρεία «Πήγασος» εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου. Αναλυτικά:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), παρακολουθεί με έκδηλη αγωνία και ενδιαφέρον τις τελευταίες εξελίξεις στην εκδοτική εταιρεία «Πήγασος» και τις επιπτώσεις που αυτές έχουν στους εργαζόμενους συναδέλφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ότι αφορά ειδικότερα την αθλητική εφημερίδα «Goal» και την ιστοσελιδα «Sentragoal», ο ΠΣΑΤ, εκφράζει άλλη μια φορά την αμέριστη συμπαράσταση του στους δοκιμαζόμενους συναδέλφους μας και καλεί όλους εκείνους που εμπλέκονται, με τον ένα ή άλλο τρόπο, να προστρέξουν στην εύρεση λύσης που μπορεί να βάλει τέλος στο δράμα τους. Να μένουν δηλαδή απλήρωτοι μήνες τώρα, να βρίσκονται ξεκρέμαστοι και να γίνονται βορά στις ορέξεις και επιθυμίες εκείνων που όφειλαν άλλα να πράξουν και δεν έπραξαν όλο αυτό το διάστημα της ταλαιπωρίας τους.

Ο ΠΣΑΤ, καλεί την εργοδοσία να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της, που είναι τεράστιες για τη σημερινή κατάσταση, τις εμπλεκόμενες Τράπεζες να συναισθανθούν ότι πέρα από τα νούμερα και τα συμφέροντα τους βρίσκονται οι άνθρωποι, τις Ενώσεις μας να σταθούν αλληλέγγυες στο πλευρό των συναδέλφων μας , τα συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας να μην επιτρέψουν τον αφανισμό των Μέσων και των συναδέλφων μας.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΣΑΤ, δηλώνει έτοιμος να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις του και προς την κατεύθυνση πάντα της στήριξης των συναδέλφων μας στον δίκαιο αγώνα τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης