Με άκρως διαφορετική εμφάνιση από το προηγούμενο live, η Ζέτα Μακρυπούλια καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο live του ημιτελικού του τρίτου Dancing With The Stars.

Αυτή τη φορά, η 33χρονη παρουσιάστρια επέλεξε για την εμφάνισή της ένα τιρκουάζ αέρινο μακρύ φόρεμα γνωστού οίκου με βαθύ ντεκολτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, το φόρεμά της είναι Konstantinos Melis by Laskos, οι peep toe γόβες της είναι Christian Louboutin (Enny di Monaco) ενώ τα κοσμήματά της φέρουν την υπογραφή Cartier και συγκεκριμένα είναι το μενταγιόν και το δαχτυλίδι Panther, trademark του οίκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για ακόμα μία φορά, το styling επιμελήθηκε ο Γιώργος Σεγρεδάκης, το make-up ο Γιάννης Μαρκετάκης και τα μαλλιά της ο Βασίλης Μπουλούμπασης.


(Η παρουσίαση των διαγωνιζομένων)

Στην πρώτη τους εμφάνιση στον ημιτελικό του Dancing with the Stars 3, οι διαγωνιζόμενοι χορεύουν freestyle, ακολουθώντας τις μελωδίες γνωστών Musical. Στη δεύτερη, ο Ηλίας Βρεττός χορεύει Rumba, ενώ η Λάουρα Νάργες και η Ντορέττα Παπαδημητρίου χορεύουν Quickstep.

Πρώτη τον χορό άνοιξε η Λάουρα Νάργες, ως άλλη Κλεοπάτρα και απέσπασε συνολικά 40 βαθμούς:

Ο Ηλίας Βρεττός απέσπασε για την πρώτη του χορογραφία 43 βαθμούς:

Τον κύκλο των πρώτων χορών έκλεισε η Ντ. Παπαδημητρίου η οποία βαθμολογήθηκε με 49:

Για τη δεύτερή της παρουσία, η Λάουρα Νάργες βαθμολογήθηκε με 39 βαθμούς:

Ο Ηλίας Βρεττός μεταμορφώθηκε σε φάντασμα για τον δεύτερό του χορό και απέσπασε 47 βαθμούς:

Για τη δεύτερή της χορογραφία η Ντ. Παπαδημητρίου μεταμορφώθηκε σε Εβίτα και χορεύοντας το «Don’t cry for me Argentina», αποσπώντας το απόλυτο των 50 βαθμών:

Guest σε αυτό το live είναι ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος ετοίμασε με την παρτενέρ του Άννα Πολύζου μια χορογραφία… έκπληξη! Ακόμα, ο Αργύρης Αγγέλου άφησε για λίγο το green room για να μας παρουσιάσει ένα special act γεμάτο τραγούδι και χορό, ενώ εμφανίστηκε και η Αγγελική Ηλιάδη.

Μία από τις υποφήφιες για τον ελληνικό τελικό για τη Eurovision, η Αγγελική Ηλιάδη δεν θα μπορούσε παρά να τραγουδήσει το «Χίλιες και Μια Νύχτες», κομμάτι με το οποίο είναι υποψήφια. Η τραγουδίστρια αν και επρόκειτο να εμφανιστεί στο προηγούμενο live κατά το οποίο θα θυμόταν χορευτικά τις εμφανίσεις της στο DWTS 2, τελικά λόγω τραυματισμού, εμφανίστηκε στον ημιτελικό.

Η Αγγελική Ηλιάδη τραγούδησε μεταξύ των δύο εμφανίσεων των παικτών:

Ο Χρήστος Φερεντίνος «έντυσε» με το χιούμορ του τη χορογραφία του και παρουσίασε ένα τανγκό υπό τους ήχους του θρυλικού Roxanne:

Ένα ακόμα χιουμοριστικό στιγμιότυπο ήταν όταν ο παρουσιαστής βρέθηκε ενώπιον της κριτικής επιτροπής και σήκωσε τη Ζέτα Μακρυπούλια:

Η εμφάνιση του Αργύρη Αγγέλου:

Από την πλευρά του, ο Φωκάς Ευαγγελινός μαζί με περισσότερους από 50 χορευτές της Σχολής του, παρουσίασαν στην εναρξη του σόου χορού αποσπάσματα από την εντυπωσιακή παράσταση «ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ», που δόθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ήταν αφιερωμένη στους αθλητές των Special Olympics Hellas.

Τελικά, από το σόου χορού αποχώρησε η Λάουρα Νάργες.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης