Τον Φάκελο «Φυλακές» ανοίγει απόψε η εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπoυλου, που προβάλλεται από το κανάλι EXTRA 3 κάθε Δευτέρα στις 23.30 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μέσω του OTETV σε όλη την Ελλάδα αλλά και από το διαδίκτυο, μέσω του zougla.gr.

Στην εκπομπή θα παρουσιαστεί το πρώτο μέρος του ρεπορτάζ από τις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα, με συνεντεύξεις νεαρών κρατουμένων μέσα από τα κελιά τους. Παιδιά, γεμάτα ενέργεια που προσμένουν την ελευθερία τους, περιγράφουν μπροστά στην κάμερα στιγμές από την καθημερινότητά τους και τα σχέδια τους για το μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις από την Ρόδο και ζωντανές συνδέσεις με συγγενείς των πρωταγωνιστών της τραγωδίας από την θεομηνία που έπληξε στο νησί.

Το ρεπορτάζ δεν σταματά εδώ. Θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε και τις λεπτομέρειες από το «σαφάρι» του ΣΔΟΕ σε πολιτικά πρόσωπα τα οποία ελέγχονται για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή και μέσω της Τηλεόρασης της Ζούγκλας πατώντας εδώ.

Μπορείτε επίσης κατά τη διάρκεια της εκπομπής να στείλετε e-mail: kitrinostypos@zougla.gr εάν θέλετε η άποψη, το σχόλιο ή η καταγγελία σας να φτάσουν στο στούντιο, απ΄όπου μεταδίδεται η εκπομπή «Kίτρινος Τύπος» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης