Ολοκληρώνοντας με επιτυχία την τηλεοπτική σεζόν στον Alpha, η Αγγελική Νικολούλη, πριν… σβήσει το «Φως στο τούνελ», ενόψει καλοκαιριού, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της εκπομπής της.

Η δημοσιογράφος, αφού πρώτα ευχαρίστησε τους τηλεθεατές, έριξε ένα καρφί σχετικά με το ALTER, ενώ ανακοίνωσε ότι η εκπομπή θα επιστρέψει στον Οκτώβριο στις οθόνες με τον 19ο κύκλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φίλοι μου, το μεγάλο ευχαριστώ το ξέρετε, από καρδιάς, πάντα σ’ εσάς. Γιατί αν δεν ήσασταν εσείς δεν θα υπήρχε η εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια. Είχαμε και την περιπέτεια που είχαμε… Θα μπαίναμε στον 20ό χρόνο, αλλά με την περιπέτεια που είχαμε στο προηγούμενο κανάλι θα πάμε τώρα στη 19η χρονιά με τη δική σας τη βοήθεια και στήριξη» είπε η Αγγελική Νικολούλη και συνέχισε: «Κάνουμε ό,τι μπορούμε γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει και αυτό που ψάχνουμε είναι η αλήθεια. Αγνοούμε τους κινδύνους, που είναι και πολλοί, το ξέρετε, και προχωρούμε με γνώμονα την αλήθεια για να φωτίζουμε σκοτεινές υποθέσεις. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθεια την πολύτιμη κι εσάς που είστε εθελοντές. Καλό καλοκαίρι σε όλους και θα συναντηθούμε τον Οκτώβριο εδώ, στον Alpha».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης