Mε την υπογραφή της Κιμ Κίλιαν

Στον αέρα βρίσκεται το site govastileto.gr. Μία νέα προσπάθειά ξεκινά με επιμονή και υπομονή στον μαγικό κόσμο του Διαδικτύου…

«Είμαι γυναίκα και σαφέστατα το απολαμβάνω!» έλεγε η Marilyn Monroe και το GOVAStileto έρχεται για να γίνει ο σύμμαχος, ο οδηγός, η καλή φίλη που χαίρεται να σε ακούει, να σου απαντά, να σου δίνει λύσεις, να σε ενημερώνει, να σου δείχνει πώς θα γίνεις ομορφότερη εξωτερικά και εσωτερικά, να δημιουργεί μοναδικές εκπλήξεις για σένα και να σε κάνει να αποκτάς αυτό που ονειρευόσουν και δεν τα κατάφερνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ζωή τρέχει με γρήγορους ρυθμούς, όπως και οι απαιτήσεις της. 24 ώρες το 24ωρο το GOVAStileto θα μοιράζεται με κάθε γυναίκα όλα όσα την αφορούν. Η ομορφιά, η μόδα, η υγεία, ο γάμος, η εγκυμοσύνη, η μητρότητα, το παιδί, η διατροφή, το fitness, η ψυχολογία, οι σχέσεις, το σεξ, η γνώμη των επιστημόνων-συνεργάτων μας, η μαγειρική, η αστρολογία, αλλά και όλοι οι λαμπεροί άνθρωποι της ελληνικής και διεθνούς showbiz με ένα «κλικ» θα… ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια σου. Σε πάει παντού!

Το μόνο που ζητεί το GOVAStileto από τις γυναίκες που θα μπουν στην παρέα του, από τις φίλες του, είναι να συμμετέχουν ενεργά. Γιατί είναι εδώ για εσάς. Θέλει να επικοινωνείτε, να ρωτάτε, να προτείνετε, να λέτε τη γνώμη σας, να ζητάτε όσα σας λείπουν και να μοιράζεστε μαζί του την καθημερινότητά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρωταγωνίστριες του GOVAStileto είστε εσείς. Γιατί ο καλύτερος ρόλος της ζωής σας είναι αυτός της γυναίκας. Και… Σε Πάει Παντού!

Επισκεφτείτε το νέο site www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης