O Παναθηναϊκός Superfoods απέκτησε νέο προπονητή και ο ΟΤΕ TV τον συνόδευσε τις πρώτες ώρες παρουσίας του στην Ελλάδα. Όσα κατέγραψε η κάμερα των καναλιών OTE SPORT τα παρακολουθούμε στο Pick & Roll αυτή την Τρίτη (25/10, 20.00, OTE SPORT 4HD), με τον Βασίλη Σκουντή και καλεσμένο στο στούντιο τον πρώην διεθνή φόργουορντ, Μιχάλη Κακιούζη.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ο πρώτος Ισπανός head coach που αναλαμβάνει ελληνική ομάδα μπάσκετ και ο Κώστας Κατέβας τον περίμενε στο “Ελ. Βενιζέλος”, ώστε να μας μεταφέρει τις πρώτες του κινήσεις. Ακούμε όσα ειπώθηκαν, κατά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τους “πράσινους”, αλλά και τι έκανε τις πρώτες ώρες παραμονής του στην χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ο Άρης Μπάρκας αποκαλύπτει στους συνδρομητές του OTE TV τι περιλαμβάνει η συμφωνία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με το ΝΒΑ, για τη δημιουργία ακαδημίας νέων παικτών.

Επίσης θα παρακολουθήσουμε:

• Συνέντευξη του Μπράιαντ Ντάνστον, μετά το πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές. Ο Αμερικανός θυμάται τις ημέρες που πέρασε στον Πειραιά και αποκαλύπτει τι νοσταλγεί από την πατρίδα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Αξιολόγηση των ομάδων και των παικτών που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο ΝΒΑ, τη σεζόν 2016-17, η οποία ξεκινά αυτήν την εβδομάδα.

• Αφήγηση των συνοδοιπόρων του Μάκη Δενδρινού για την πορεία που διέγραψε ως ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του “Βούδα”.

• Ανάλυση του Γιάννη Καλαμπόκη για τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της εβδομάδας, με τη βοήθεια γραφικών, αλλά και σχολιασμό της επικαιρότητας του ελληνικού μπάσκετ.

Όλα αυτά, στο Pick & Roll αυτή την Τρίτη 25/10 (20.00, OTE SPORT 4HD) με τον Βασίλη Σκουντή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης