Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται μια εκπομπή στην αλβανική γλώσσα.

Κάθε Κυριακή θα προβάλλεται μια αυτοσχεδιαστική, ωριαία εκπομπή αποκλειστικά για μετανάστες από την Αλβανία που ζουν και εργάζονται σε όλον τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μια εκπομπή με καυστική σάτιρα για τα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν την κοινή γνώμη σε Αλβανία και Ελλάδα αλλά και με διευρυμένη θεματολογία που θα επιλέγουν οι δυο παρουσιαστές, με γνώμονα το χιούμορ και την προσωπικότητα τους.

Το Internet ως μέσο τούς εκφράζει απόλυτα γιατί είναι το πιο σύγχρονο είδος επικοινωνίας, με τη μεγαλύτερη καλλιτεχνική ελευθερία από κάθε άλλο μέσο της εποχής μας.

Η εκπομπή θα επικεντρώνεται στις κοινές αξίες των δύο λαών. Ο Κώστας και η Γιούλη έχοντας ξεκινήσει οι ίδιοι ως μετανάστες γνωρίζουν τις ανάγκες για ενημέρωση όλων των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα. Ωστόσο, μέσω της εκπομπής θα προσφέρονται χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά µε την ελληνική μεταναστευτική πολιτική και ό, τι συμβαίνει σε Αλβανία και Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φιλοδοξία της εκπομπής είναι να δημιουργηθεί ακόμα µια γέφυρα επικοινωνίας, πλήρως προσανατολισμένη στο να αναδεικνύει όλες τις κοινωνικές άξιες που μας ενώνουν.

Συντονιστείτε στην εκπομπή «Αλβανοί του Κόσμου» κάθε Κυριακή 15.00-16.00 στην Τηλεόραση της Ζούγκλας.

6η Εκπομπή – Οι Αλβανοί του Κόσμου

1. Οι παρουσιαστές

2. Οι Αλβανοί χορευτές στη Εθνική Λυρική Σκηνή

Αποκλειστικά για το zougla.gr, η ομάδα χορευτών από την Αλβανία που ανήκουν στο δυναμικό της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Μιλούν για όλες τις επιτυχίες τους και όχι μόνο.

3. Άννα Πρέκα

Μια μετανάστρια και πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας μάς διηγείται την ιστορία της.

4. Marsela Lena

Η Μαρσέλα ανήκει στη δεύτερη γενιά των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα. Είναι ηθοποιός και έχει επιστρέψει στην Αλβανία. Η Μαρσέλα κέρδισε το εθνικό βραβείο KULT της Αλβανίας το 2013 και διανύει πολύ επιτυχημένη πορεία στον χώρο του κινηματογράφου.

Η Μαρσέλα μιλά αποκλειστικά στη Ζούγκλα και στην εκπομπή «Οι Αλβανοί του κόσμου».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης