Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ συνεδρίασε σήμερα (22.2.2017) και ασχολήθηκε με θέματα αρμοδιότητάς του. Ανάμεσα στα άλλα:

1. Εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την αποδοχή και επιτυχία του τηλεοπτικού σποτ για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, σε συνεργασία με το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας». Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τόσο τους συναδέλφους αθλητικούς συντάκτες, που μετείχαν στο τηλεοπτικό σποτ όσο και τους επικεφαλής των αθλητικών τμημάτων των ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών, που αγκάλιασαν και στήριξαν την πρωτοβουλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Αποφάσισε τη θέσπιση βραβείου «Νίκος Σωτηρίου» στη μνήμη του αγαπητού συναδέλφου, που τίμησε επί σειρά ετών τον Σύνδεσμο, καθώς επίσης και τη συνεργασία με την ΟΧΕ, για τη θεσμοθέτηση Τουρνουά Χάντμπολ προς τιμήν του.

3. Ασχολήθηκε με τις προσεχείς εκδηλώσεις του Συνδέσμου και συγκεκριμένα:

• Την Ημερίδα για το ποδόσφαιρο, στο Ηράκλειο Κρήτης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, εντός του Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Το Τουρνουά ποδοσφαίρου, «Σταύρος Ρεπανάς», στη Θεσσαλονίκη, τον Μάιο, που φέτος θα έχει επετειακό χαρακτήρα λόγω της συμπλήρωσης 10 χρόνων, από τη θεσμοθέτηση του.

• Την συνδιοργάνωση, με τον Σύλλογο Καλών Τεχνών Πάτρας «Κωστής Παλαμάς», εκδήλωσης στις 5 Απριλίου, στο Μουσείο της Ακρόπολης, για την παρουσίαση του Λευκώματος «Ολυμπισμός-Ολυμπιακός Ύμνος-Αρχαίο Πνεύμα Αθάνατο-Κωστής Παλαμάς».

• Την συμμετοχή ως χορηγού Επικοινωνίας σε σειρά εκδηλώσεων, με τη Συμπολιτεία Ολυμπίας, τον Μάιο, στην Αθήνα και την Ηλεία, με κορυφαία το «Δρόμο της Εκεχειρίας 2017» στην Αρχαία Ήλιδα (14/5).

• Την συνδιοργάνωση με την ΕΣΗΕΑ, Ημερίδας, για τα Αθλητικά ΜΜΕ τον Μάιο.
• Την οργάνωση εκδήλωσης, τον προσεχή Ιούνιο, για τους αθλητικούς συντάκτες – μέλη του Συνδέσμου, που διαχρονικά έγραψαν ξεχωριστή ιστορία με την προσφορά τους.

• Την συνδιοργάνωση, με την ΕΟΕ και το Σύλλογο «Αθλητισμός χωρίς αναβολικά», εκδήλωσης τον προσεχή Μάιο, για τα αναβολικά στον αθλητισμό.

4. Αποφάσισε τη συνεργασία με την ΕΣΗΕΑ, για εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα, που αφορούν τους εργαζόμενους αθλητικούς συντάκτες, στα New Media.

5. Εξέφρασε την ικανοποιήσή του για την αποτροπή έκδοσης του αθλητικού ενθέτου, με τον τίτλο της εφημερίδας «Φίλαθλος», στην εκδοθείσα εφημερίδα «Αληθινές Ειδήσεις», μετά από συντονισμένες ενέργειες, των ευρισκόμενων σε επίσχεση εργαζόμενων της ιστορικής εφημερίδας, της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης