Μόλις έξι ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών της 17ης Ιουνίου, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν καλεσμένος στη χθεσινή εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στις συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών για να προκύψει πρωθυπουργός, αλλά και στο βράδυ που αποφάσισε να εγκαταλείψει το κυβερνητικό σχήμα, διευκρινίζοντας ότι: «Όταν καταλήξαμε ότι δεν θα πειράξουμε και δεν θα κλέψουμε τις συντάξεις, αφού συμφωνήσαμε με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, λέει ο Βενιζέλος: “να πάρουμε να παρακαλέσουμε τον Πολ Τόμσεν”. To έχω πει τρεις φορές στη Βουλή και δεν με έχει διαψεύσει κανένας. Έκανα να τους πείσω 10 ώρες για τον Παπαδήμο… τσακωνόντουσαν μεταξύ τους. Η άλλη λύση ήταν ο Αλέκος Παπαδόπουλος, που δεν τον ήθελε κανείς. Δεν τον δέχθηκε ούτε το ΠΑΣΟΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης σχολίασε και τα υψηλά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να γίνει πρωθυπουργός. Όταν το αποφασίσει, θα γίνει πρωθυπουργός».

Ο Δημήτρης Στρατούλης βρέθηκε στο στούντιο της ZouglaTV και απέκλεισε το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την τηλεφωνική παρέμβαση του Γιώργου Ρούσση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλεσμένοι του «Κίτρινου Τύπου» της Δευτέρας ήταν οι κ.κ.: Στρατούλης, Λυμπεράκης, Κρανιδώτης, Καρπενάρος, Γράψα, Νεφελούδης, Μαυροειδής, Μπιτάκος.

Δείτε τα video με ολόκληρη την εκπομπή:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης