Τα δύο πρόσωπα της Ελλάδας της κρίσης παρουσιάζει σήμερα η εκπομπή «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπoυλου, που προβάλλεται από το κανάλι EXTRA 3 (23.30) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μέσω του OTETV σε όλη την Ελλάδα και από το διαδίκτυο, zougla.gr.

Από τη μια, η μεγάλη πρόκριση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, τα πανηγύρια και οι συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών αλλά και μια αποκάλυψη για την άρνηση των υπευθύνων της ομάδας να πάρουν την πρόκριση στα…χαρτιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, θα παρουσιαστεί ρεπορτάζ για βουλευτές που σύμφωνα με το ΣΔΟΕ φέρονται να απέκρυπταν εκατομμύρια ευρώ από τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Τέλος, θα αποκαλυφθεί μια αγωγή-φωτιά που έχει κατατεθεί εις βάρος πασίγνωστου εφοπλιστή από τους μετόχους της εταιρείας στην οποία ήταν πρόεδρος.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή και μέσω της Τηλεόρασης της Ζούγκλας πατώντας εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε επίσης κατά τη διάρκεια της εκπομπής να στείλετε e-mail: kitrinostypos@zougla.gr εάν θέλετε η άποψη, το σχόλιο ή η καταγγελία σας να φτάσουν στο στούντιο, απ΄όπου μεταδίδεται η εκπομπή «Ζούγκλα» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης