Εξαγριωμένοι μοιάζουν όλοι οι μπόμπιρες από 5-12.

Ο λόγος; Μα φυσικά το δικαίωμά τους να επιλέγουν το τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα δουν. Η απόφαση της διοίκησης του TELE TIME να επιστρέψει στο παλιό βαρετό ενημερωτικό πρόγραμμα, μπορεί να εξυπηρετεί την άλογη λογική του ΕΣΡ αλλά έφερε το περιφερειακό κανάλι άλλη μια φορά σε δύσκολη θέση. Βροχή τα τηλέφωνα, οι φωνές και τα παράπονα. Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα; Όταν παίζουν ενημερωτικό, το ΕΣΡ σταματάει τα πρόστιμα και ο κόσμος γκρινιάζει και όταν παίζουν Nickelodeon δεν προλαβαίνουν να μετράνε πρόστιμα και ο κόσμος είναι ευχαριστημένος. Δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του Διευθυντή!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O ελληνικός παραλογισμός δεν έχει όρια. Ένας νόμος παρελθόν που κρατάει σε ομηρία όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού Tele Time. Μέχρι σήμερα, η διοίκηση με την απόφασή της να εκπέμπει παιδικό πρόγραμμα από το κανάλι NICKELODEON, αντιμετώπιζε καταγγελίες εργατικών σωματίων, πρόστιμα του ΕΣΡ και την δυσαρέσκεια των τοπικών αρχών, επειδή όπως μετά παρρησίας διέρρεαν όλοι, στέρησαν από την τοπική κοινωνία ένα ενημερωτικό μέσο. ΤΟ ΕΣΡ στον κόσμο του!!!! Μέχρι και το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματικό το καθεστώς λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών ότι εξέπεμπαν το ‘99, και οι κύριοι του ΕΣΡ συνεχίζουν να απορρίπτουν τις αιτήσεις του σταθμού, οδηγώντας στην ανεργία άλλες 10 οικογένειες!!!

Οι άνθρωποι απελπίστηκαν και για να σταματήσει η βροχή προστίμων και καταγγελιών, αποφάσισαν να «ξαναδώσουν» στον κόσμο αυτό «που ήθελε». Ένα ενημερωτικό πρόγραμμα με τοπικά ντοκιμαντέρ και εκπομπές πολιτιστικού περιεχομένου. Το αποτέλεσμα; Όλοι οι γονείς παίρνουν τηλέφωνο στο κανάλι και ωρύονται , βρίζοντας τους υπευθύνους για την παράλογη απόφαση να σταματήσουν το NICKELODEON. Επιχειρηματίες, βουλευτές, δημοτικοί σύμβουλοι και κάθε πικραμένος γονιός, τηλεφωνεί στους ανθρώπους της διοίκησης, με την απαίτηση να συνετιστούν και να ξεκινήσουν και πάλι το NICKELODEON. Εμείς τι να πιστέψουμε? Ελέω ΕΣΡ και η ηρεμία των παιδιών μας!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης