Το UEFA Europa League οδεύει στην τελική ευθεία και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν στη διάθεσή τους ζωντανά και αποκλειστικά τους πρώτους αγώνες των ημιτελικών της διοργάνωσης.

Την Πέμπτη 26/4, η Άρσεναλ φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης (22.05, COSMOTE SPORT 1HD). Οι δύο ομάδες δίνουν την πρώτη μάχη στο Λονδίνο με προφανή στόχο να πάρουν το αποτέλεσμα που θα κάνει ευκολότερη τη ρεβάνς. Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Αρσέν Βενγκέρ για αποχώρηση από τον πάγκο της Άρσεναλ το προσεχές καλοκαίρι, οι «κανονιέρηδες» θα κάνουν τα πάντα για να βρεθούν στον τελικό της Λιόν. Από την άλλη, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κατέκτησε το τρόπαιο το 2012 και στοχεύει στην επανάληψη. Στην περιγραφή του αγώνα θα βρίσκεται ο Δημήτρης Τσακίρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ημέρα, Μαρσέιγ και Σάλτσμπουργκ, αφού πέτυχαν μεγάλες νίκες στα προημιτελικά της διοργάνωσης απέναντι σε Λειψία και Λάτσιο αντίστοιχα, έρχονται αντιμέτωπες. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Πέτρος Δριτσάκος (22.05, COSMOTE SPORT 2HD).

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να μεταφερθούν πριν την έναρξη των δύο αναμετρήσεων σε Λονδίνο και Μασσαλία μέσα από την εκπομπή “UEFA Europa League Show” με τους Στέφανο Αβραμίδη, Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνο Βόγλη (20.30, COSMOTE SPORT 1HD), για τις τελευταίες εξελίξεις πριν τη σέντρα. Με το σφύριγμα της λήξης, η εκπομπή επιστρέφει με τα καλύτερα στιγμιότυπα των δύο αγώνων, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, πλούσιο ρεπορτάζ και ψηφιακή ανάλυση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης